Μιλιβόγεβιτς: «Περισσότερο πνευματική παρά σωματική η κούραση» (video)

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα», τόνισε πως η κούραση των παικτών δεν είναι κυρίως σωματική αλλά πνευματική απ’ τα πολλά παιχνίδια.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα», τόνισε πως η κούραση των παικτών δεν είναι κυρίως σωματική αλλά πνευματική απ’ τα πολλά παιχνίδια. 

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα, το πώς τα πηγαίνει στο πρωτάθλημα, τώρα θα ξεκουραστούμε με τις οικογένειές μας, είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή μας απόδοση. Τα παιχνίδια είναι πολλά αλλά είμαι ικανοποιημένος. 

Δεν είμαστε πολύ κουρασμένοι, η κούραση είναι κυρίως στο μυαλό μας και όχι σωματικά λόγω και του αποκλεισμού μας από το Τσάμπιονς Λιγκ. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Από τον Ιανουάριο θα δείξουμε και μία πολύ καλύτερη εικόνα. 
Ο προπονητής όταν ήρθε μας μίλησε, είδε ότι πέρυσι δεχόμασταν πολλά γκολ από αντεπιθέσεις αλλά φέτος αυτό δεν συμβαίνει.

Πρέπει όμως να βελτιωθούμε περισσότερο. Από το πρώτο παιχνίδι μέχρι και σήμερα έχουμε κάνει τέλεια δουλειά τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. 

Ξέρουμε ότι υπάρχει πίεση ειδικά όταν υπάρχουν και τα ρεκόρ και σπάνε. Είμαστε πολύ περήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δεν είναι εύκολο να καταρρίπτεις τέτοια ρεκόρ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε το απόλυτο όσο πιο μακριά γίνεται και θα δούμε που θα φτάσουμε». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.