Μποροβήλος: «Να παραμείνει στην ομάδα ο Τσιώλης»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει ο Σάκης Τσιώλης στο πάγκο της ομάδας, μίλησε για την ενδεχόμενη έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη και έκανε τον απολογισμό της χρονιάς.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει ο Σάκης Τσιώλης στο πάγκο της ομάδας, μίλησε για την ενδεχόμενη έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη και έκανε τον απολογισμό της χρονιάς.

Για την χρονιά που πέρασε: «Χωρίς αμφιβολία ήταν μια θετική χρονιά, μια χρονιά που συνδυάστηκε από πολλές περιπέτειες το περασμένο καλοκαίρι. Βέβαια το γεγονός ότι η ομάδα έκανε την καλύτερη χρονιά της με βάση τα όσα πέρασε το καλοκαίρι, είναι από μόνη της ένας οδηγός για να μας οδηγήσει σε καλύτερα πράγματα. Ευελπιστούμε ότι η ομάδα θα μπει σε μια καλή σειρά και με τις σωστές κινήσεις και με λίγη τύχη θα βλέπουμε μια καλύτερη ομάδα για την επόμενη σεζόν».

Για το ενδέχομενο παραμονής του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο: «Από τη διοίκηση έχουμε τις καλύτερες προθέσεις προκειμένου να είμαστε μαζί και την νέα χρονιά. Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από αυτό που λέω. Δεν υπονοώ κάτι. Ξεκάθαρα λέω ότι πρόθεση μας είναι να είμαστε μαζί και σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθούμε. Θέλω να πιστεύω, ότι τίποτα δεν θα χαλάσει. Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη στην λογική και μόνο ότι δεν έχει κλείσει και από την στιγμή που δεν έχει κλείσει όλα είναι πιθανά».

Για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς: «Σίγουρα θα έλεγα ότι είναι και κάποια συμβόλαια τα οποία λήγουν. Από εκεί και πέρα ο προπονητής έχει το πλεονέκτημα να γνωρίζει την ομάδα, να μην κάθεται να την βλέπει από dvd. Να σας θυμίσω ότι δούλεψε σχεδόν για ένα χρόνο στην ομάδα, ξέρει από πρώτο χέρι που πονάει και που πρέπει να ενισχυθεί. Εύχομαι να το πιάσουμε από τα μαλλιά αυτό το πλεονέκτημα και οι πράξεις να δείξουν ότι οι κινήσεις που θα γίνουν, θα είναι οι σωστές προκειμένου να δούμε ακόμα καλύτερες ημέρες. Πραγματικά είχαμε μια καλή χρονιά είδαμε νίκη στην Τούμπα, νίκη στην Τρίπολη επί του Ολυμπιακού, είχαμε καλές εμφανίσεις. Δυστυχώς δεν επιβραβεύτηκαν με την είσοδο στον τελικό. Είχαμε την ατυχία να παίξουμε από το 5ο λεπτό με 10 παίκτες, καταφέραμε και το γυρίσαμε το παιχνίδι είχαμε άτυχες στιγμές, και δεν μπήκαμε στον προσεχή τελικό, που θα γίνει σε μια εβδομάδα, παρόλο που δεν χάσαμε σε ημιτελικούς. Θα ήταν πράγματι και η συμμετοχή αρκετή, που εγώ πιστεύω θα ήταν περισσότερο από μια συμμετοχή, να καταγραφεί μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Αστέρα. Τώρα η τύχη μας το χρωστάει αυτό στην πορεία και κάποια στιγμή θα μας το δώσει».

Για την ενδεχόμενη έξοδο του Αστέρα στην Ευρώπη: «Χωρίς να θέλω να σπείρω υπέρμετρο ενθουσιασμό, θέλω να πω ότι με τις παρούσες συνθήκες, χωρίς ακόμα να έχουν ολοκληρωθεί τα αποτελέσματα των αδειοδοτήσεων κλπ, ο Αστέρας με την 6η θέση, την οποία κατέκτησε στο πρωτάθλημα έχει πάρα πολλές πιθανότητες να αποκτήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο από αυτό το καλοκαίρι.. Από τις πληροφορίες τις οποίες έχω και ο Αστέρας θα μπορέσει να γευτεί ευρωπαϊκή συμμετοχή. Διάκριση σε ώριμο περιβάλλον, ο Αστέρας είναι 5 χρόνια στην Super League, μπαίνει του χρόνου στην 6η σεζόν. Πολλά πράγματα έχουν ωριμάσει για Αστέρα».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.