Τόμιτς: “Αυτό πρέπει να προσέξουμε” (video)

Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να μπει στη διαδικασία να σκέφτεται τι θέση θα τερματίσει, όπως είπε ο Μίλαν Τόμιτς στην κάμερα του novasports.

Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να μπει στη διαδικασία να σκέφτεται τι θέση θα τερματίσει, όπως είπε ο Μίλαν Τόμιτς στην κάμερα του novasports.

Aναλυτικά:

“Η στατιστική δεν μας δίνει την πραγματική εικόνα. Ελέγξαμε το ματς εκτός από το δεύτερο δεκάλεπτο. Είχαμε κάποια προβλήματα στο πικ εν ρολ της Μπάμπεργκ. Κάποια στιγμή βελτιωθήκαμε και κερδίσαμε. Καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές. 

Όταν παίζει καλά ο Βασίλης όλη η ομάδα παίρνει αυτοπεποίθηση. Δεν είναι μόνο οι πόντοι, είναι οι ασίστ, πως μοιράζει καλά. Είναι πιο εύκολο για όλους όταν παίζει καλά. 

Όταν έρχονται εδώ ομάδες χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, είναι δύσκολο να μπει στο μυαλό των παικτών πως η Μπάμπεργκ είναι καλή ομάδα. Δύσκολο να τους κρατήσεις σε εγρήγορση. Πρέπει όμως να το κάνουμε αυτό, γιατί κρύβονται εκπλήξεις, είδαμε τι έγινε στο Χίμκι-Μιλάνο. 

Μπράουν και Τιλί βοηθούν την ομάδα. Δεν πρέπει να πιστεύουμε πως έχει τελειώσει κάτι. Να μην μπούμε σε διαδικασία πως είμαστε δέυτεροι-τρίτοι κτλ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.