Για ένα θετικό φινάλε στη χρονιά

Να ολοκληρώσει με νίκη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2015 θέλει ο ΠΑΟΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα (15:00 Novasports 2 - #PAOKPLAT).

Να ολοκληρώσει με νίκη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2015 θέλει ο ΠΑΟΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα (15:00 Novasports 2 – #PAOKPLAT). Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Λεβαδειακό και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, ώστε να παραμείνουν σε τροχιά δεύτερης θέσης. Ο Ιγκόρ Τούντορ θα επιμείνει και σε αυτή την αναμέτρηση στο 3-5-2, το οποίο χρησιμοποιεί από την αρχή της σεζόν. 

Ο Όλσεν αναμένεται να καθίσει στην εστία των «ασπρόμαυρων», με τους Τζαβέλλα, Μαλεζά και Κωνσταντινίδη στο κέντρο της άμυνας. Οι Λέοβατς και Μυστακίδης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Τσίμιροτ και Τζιόλη να αγωνίζονται ως κεντρικοί μέσοι. Ο Πέλκας θα ξεκινήσει ως επιτελικός μέσος, πίσω από τους Μακ και Αθανασιάδη, οι οποίοι θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο του «Δικέφαλου» του Βορρά.

Ο Κροάτης τεχνικός δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Βίτορ, Γλύκο, Ροντρίγκες, Χαρίση, Κίτσιου, Κόστα, Ζάιρο και Σαββίδη. Οι συγκεκριμένοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.