Απάντησαν στην ΕΠΟ οι Γιαννακόπουλος και Μπασινάς

Οι Στέλιος Γιαννακόπουλος και Άγγελος Μπασινάς απάντησαν στα όσα τους καταλογίζει η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για την πορεία της εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
21/09/2019 • 11:20
Οι Γιαννακόπουλος και Μπασινάς
  • shares
Οι Στέλιος Γιαννακόπουλος και Άγγελος Μπασινάς απάντησαν στα όσα τους καταλογίζει η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για την πορεία της εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι δυο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές έστειλαν κοινό εξώδικο στην ΕΠΟ, στο οποίο εκφράζουν τη δυσφορία τους για τα όσα τους καταλογίζει, ενώ παράλληλα εκφράζουν την απορία τους για το γεγονός πως η ομοσπονδία τονίζει πως η συνεργασία των δυο πλευρών λύθηκε χωρίς αποζημίωση, λόγω της κακής πορεία της εθνικής. Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως είχαν έρθει σε συμφωνία με την ΕΠΟ να αποχωρήσουν από τα πόστα τους, αν λύνονταν η συνεργασία με τον Άγγελο Αναστασιάδη, χωρίς να ζητήσουν αποζημίωση. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία