Κατέθεσε πρόταση στον Φύσσα η ΕΠΟ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον Τάκη Φύσσα, προκειμένου να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της εθνικής ομάδας.
25/07/2019 • 09:20
Ο Τάκης Φύσσας
  • shares
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον Τάκη Φύσσα, προκειμένου να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της εθνικής ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της ΕΠΟ περιμένουν την απάντηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Άγγελο Μπασινά στο συγκεκριμένο πόστο. Παράλληλα, ο Φύσσας θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για τον νέο προπονητή της εθνικής Ελλάδος. Η ελληνική ομοσπονδία περιμένει την απάντηση του Φύσσα μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ παράλληλα θέλει να τελειώσει το θέμα του νέου προπονητή μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Στις τάξεις της ΕΠΟ επικρατεί αισιοδοξία, πως ο Φύσσας θα απαντήσει θετικά στη συγκεκριμένη πρόταση. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/09/2019 • 07:11

Φόρμα και πάθος ορίζουν τα ντέρμπι σε Λιόν, Αϊντχόφεν, Λονδίνο και ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι του Ολλανδικού πρωταθλήματος είναι λογικό να κριθεί στην αποτελεσματικότητα ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Εν μέσω ειδικών συνθηκών το ντέρμπι των "αιωνίων", πιο παραγωγικά τα ματς σε Λονδίνο και Λιον