Πλησιάζει στην εθνική ο Φαν' τ Σιπ

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές της Ελληνική Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον Τζον Φαν' τ Σιπ, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ελλάδος.
24/07/2019 • 09:20
Ο Τζον Φαν τ Σιπ
  • shares
Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές της Ελληνική Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον Τζον Φαν' τ Σιπ, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ελλάδος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολλανδός τεχνικός φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους ιθύνοντες της ΕΠΟ για το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, αλλά και για τη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου.

Ο Φαν' τ Σιπ αναμένεται να έχει βοηθό τον Άαρον Βίντερ, ενώ στους συνεργάτες του θα βρίσκεται και ο Μιχάλης Βαλκάνης, με τον οποίο έχει συνεργαστείς στις Τσβόλε και Μέλμπουρν Σίτι. Οι ιθύνοντες της ΕΠΟ αναμένεται να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία τις προσεχείς ημέρες, έτσι ώστε να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της εθνικής ο 55χρονος τεχνικός και να ξεκινήσει την προετοιμασία για τον αγώνα με τη Φινλανδία στο Τάμπερε, στις 5 Σεπτεμβρίου. Η ΕΠΟ διαψεύδει τα δημοσιεύματα, που την ήθελαν να μελετάει τις περιπτώσεις των Φέλιξ Μάγκατ και Τόμας Ντολ, για την αντικατάσταση του Άγγελου Αναστασιάδη. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο