Ανάμεσα στους υποψηφίους οι Δέλλας και Ουζουνίδης

Οι Τραϊανός Δέλλας και Μαρίνος Ουζουνίδης φέρονται να βρίσκονται στη λίστα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την αντικατάσταση του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της εθνικής ομάδας.
17/07/2019 • 07:36
Οι Δέλλας και Ουζουνίδης
  • shares
Οι Τραϊανός Δέλλας και Μαρίνος Ουζουνίδης φέρονται να βρίσκονται στη λίστα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την αντικατάσταση του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της εθνικής ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ΕΠΟ έχει στρέψει την προσοχή τους προς τους δυο Έλληνες τεχνικούς, ενώ παράλληλα φέρεται να εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις από τις αγορές της ιβηρικής χερσονήσου και από την κεντρική Ευρώπη. Στόχος των ιθυνόντων της ομοσπονδίας είναι να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του Άγγελου Αναστασιάδη, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας και να ετοιμάσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, για τα επόμενα ματς των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία