Τζιόλης: "Χωρίς λόγο η απομάκρυνση του Σάντος"

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης σε συνέντευξη του εξήγησε πως το κακό για την Εθνική ομάδα ξεκίνησε με την απομάκυνση του Σάντος, ενώ τώρα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα από πριν.
24/06/2019 • 01:52
Τζιόλης
  • shares
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης σε συνέντευξη του εξήγησε πως το κακό για την Εθνική ομάδα ξεκίνησε με την απομάκυνση του Σάντος, ενώ τώρα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα από πριν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον sport-fm:

Για την Σαουδική Αραβία και την Αλ Φέιχα στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη διετία:
«Μια ομάδα που πρώτη φορά έπαιξε στην α εθνική, έκαναν προσπάθεια μεγάλη και επένδυσαν χρήματα. Μιλάμε ακόμη με την ομάδα, δεν ξέρω τι θα γίνει. Εμπειρία μεγάλη και σαν χώρα και σαν πρωτάθλημα... Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα δεν έχουν υπομονή, αλλάζουν εύκολα τους προπονητές». 

Για το αν συνιστά σε κάποιον να πάει στη Σαουδική Αραβία: «Πριν πάω εγώ εκεί, ήταν και για εμένα κάτι το άγνωστο και μακρινό. Σκέφτεσαι ότι μπορεί να είναι υποανάπτηκτα. Φυσικά το χρηματικό παίζει το ρόλο του. Το πρωτάθλημα όμως γίνετια πολύ δυνατό, έρχονται παίκτες και προπονητές παγκόσμιας φήμης. Αν κάποιος νομίζει ότι φεύγει από την Ελλάδα και πάει σε ένα πρωτάθλημα χαμηλότερου επιπέδου, είναι γελασμένος». 

Για τον καιρό στη Σ. Αραβία και τις μετακινήσεις:
«Οι καιρικές συνθήκες... Υπάρχει πολύ ζέστη μέχρι τον Οκτώβριο και πολλές πόλεις έχουν υγρασία. Τον χειμώνα και μετά είναι εντάξει, δεν υπάρχει θέμα. Για τις μετακινήσεις... είναι μεγάλη χώρα αλλά κυρίως με αεροπλάνο πάμε, είναι ανθρώπινα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο». 

Για την Εθνική ομάδα:
«Τι να σχολιάσω... Η ομάδα βρίσκεται σε μια διαδικασία... καλό είναι να μην την αποσπάμε. Η προσπάθεια δείχνει να μην πηγαίνει στο σωστό δρόμο, φάνηκε και στα δύο τελευταία παιχνίδια που απογοητευτήκαμε. Δεν έχει γίνει κάποια πρόοδος, η ομάδα είναι στο σημείο που βρισκόταν πριν και χειρότερα. Είναι στενάχωρο, δεν μας αρέσει αυτή η κατάσταση. Αυτοί που αγαπάνε την ομάδα στεναχωριούνται με αυτή την κατάσταση». 

Για τις συχνές αλλαγές προπονητών στην Εθνική τα τελευταία χρόνια:
«Έχουν γίνει λάθη από τους αρμόδιους και έχουν στοιχίσει αυτά. Η ομάδα είχε μπει στο σωστό δρόμο και χωρίς ιδιαίτερους λόγους υπήρχε η απομάκρυνση του Σάντος και στη συνέχεια λάθος επιλογές και τρόποι... Δεν έκαναν το καλύτερο για την ομάδα όσοι έχουν τις τύχες στα χέρια τους, αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις». 
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/10/2019 • 08:08

Κερδίζει όποιος βάλει τα περισσότερα σε Μίντλεσμπρο, Φάληρο και Ντόρτμουντ

Προβάδισμα νίκης έχει ο Ολυμπιακός αντμετωπίζοντας την καλύτερη, έως τώρα, επίθεση του πρωταθλήματος! Αμφίρροπα με πιθανά όλα τα ενδεχόμενα σε Μίντλεσμπρο, Ντόρτμουντ, Αλκμάαρ και Μάδεργουελ. Βάσιμο το αβαντάζ για Έξετερ, Σουόνσι και Μπρίστολ Ρόβερς