"Καμία εν βρασμώ απόφαση για Άγγελο"

Εξαιρετικά δύσκολο είναι το ενδεχόμενο παραμονής του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.
0
Αποστόλης Λάμπος
12/06/2019 • 15:18
O Άγγελος Αναστασιάδης
  • shares
Εξαιρετικά δύσκολο είναι το ενδεχόμενο παραμονής του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Τις τελευταίες ώρες ασκείται μεγάλη πίεση στον Βαγγέλη Γραμμένο για την απομάκρυνση του έμπειρου τεχνικού από τη "Γαλανόλευκη", ωστόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν πρόκειται να πάρει "καμία εν βρασμώ απόφαση", όπως έλεγαν άνθρωποι από το περιβάλλον του.

Ο κ. Γραμμένος βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ και άκουσε όλες τις απόψεις των μελών του Δ.Σ. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ωστόσο δεν πήρε καμία απόφαση. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα αναλύσει πρώτα όλα τα δεδομένα και η απόφαση για το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη θα παρθεί σύντομα με καθαρό μυαλό από τα μέλη του Δ.Σ.

Παράλληλα είναι αρκετά πιθανό οι όποιες αποφάσεις να ληφθούν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 19 Ιουνίου. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/06/2019 • 08:13

Ψυχολογικές δοκιμασίες για Ρόζεμποργκ Αλμπαθέτε και Παραγουάη

Νίκη ανάκαμψης θέλει απόψε η Ρόζεμπορκ. Υποδέχεται την φορμαρισμένη Βαλερέγκα και είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να πάρει αυτό που θέλει. Περισσότερη τύχη έχει η Ίντερ Τουρκού, ενώ στο Κόπα Αμέρικα πιο σαφές είναι το αβαντάζ της Ουρουγουάης