Σάμαρης: "Θα δείτε άλλο πρόσωπο" (video)

Η Εθνική δεν πρέπει να έχει πίεση, καθώς απομένουν επτά παιχνίδια, τόνισε ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος στάθηκε και στο θέμα της συγκέντρωσης.
10/06/2019 • 12:44
Ο Ανδρέας Σάμαρης
  • shares
Η Εθνική δεν πρέπει να έχει πίεση, καθώς απομένουν επτά παιχνίδια, όπως τόνισε ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος στάθηκε και στο θέμα συγκέντρωσης, τονίζοντας πως σύντομα θα δούμε ένα άλλο πρόσωπο από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του. 

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής άσος στη συνέντευξη Τύπου παραμονές του αγώνα με την Αρμενία

Για την εικόνα της ομάδας στο ματς με την Ιταλία: 
"Δε νομίζω πως είμαι ο αρμόδιος να αναλύσω τα προβλήματα μας. Έχουν γίνει τακτικά και προσωπικά λάθη. Δεν μπορούμε να δώσουμε αυτές τις πληροφορίες προς τα έξω Ο καθένας ξέρει τι έγινε λάθος. Θα φανεί την Τρίτη ποιος κατάλαβε και ποιος όχι."

Για την έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία παιχνίδια της Εθνικής:
"Σίγουρα έχουμε συζητήσει για τα λάθη συγκέντρωσης. Όλοι προετοιμαζόμαστε ατομικά σε πνευματικό επίπεδο. Δεν μπορούμε να βελτιωθούμε από κάποιον τρίτο. Όμως αυτό θα αλλάξει άμεσα γιατί το συζητήσαμε και θα δείτε ένα άλλο πρόσωπο απέναντι στην Αρμενία".   

Για την πίεση του αποτελέσματος που έχει η Εθνική στο παιχνίδι της Τρίτης με την Αρμενία: 
"Μας στεναχωρεί η εικόνα που αφήσαμε στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συζητάμε για πίεση, ενώ υπάρχουν επτά παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι γιατί το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την αξία μας. Αν αγωνιζόμασταν με ελληνική ψυχή δεν θα γνωρίζαμε τέτοιου είδους ήττα. Στο επόμενο παιχνίδι θα βγάλουμε αυτή την ψυχή και θα πάρουμε τη νίκη".
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο