Αύριο τα νεότερα απ’ την εφορία

Το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται να μάθει ο Ανδρέας Δημητέλος αν θα δώσει η εφορία τα έγγραφα που απαιτούνται ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την αδειοδότηση της ΑΕΚ.

Το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται να μάθει ο Ανδρέας Δημητέλος αν η εφορία θα δώσει τα έγγραφα που απαιτούνται ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την αδειοδότηση της ΑΕΚ.

Οι προσπάθειες του προέδρου της ΠΑΕ για να εξασφαλίσει η Ένωση πιστοποιητικό συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συνεχίστηκαν και τη Δευτέρα. Ο κ. Δημητρέλος βρέθηκε στο υπουργείο οικονομικών για περισσότερες από τέσσερις ώρες, με σκοπό να βρει λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις οφειλές της ομάδας προς το δημόσιο. Μέχρι κι αυτή την ώρα δεν έχει λάβει οριστική απάντηση, κάτι που αναμένεται να γίνει γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (3/4).
Από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι, έστω και το αργότερο την Τετάρτη, θα έχουν στα χέρια τους τα πολυπόθητα έγγραφα και θα αρχίσουν άμεσα τις πληρωμές. Όσο για την προθεσμία της Ουέφα, η οποία έχει ήδη εκπνεύσει από το προηγούμενο Σάββατο, αυτό που υποστηρίζουν στις τάξεις της ομάδας είναι ότι, σε περίπτωση που η εφορία αναλάβει την ευθύνη για την καθυστέρηση των τελευταίων ημερών, η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν πρόκειται να είναι τόσο αυστηρή και θα δεχθεί το αίτημα των ανθρώπων του δικεφάλου.

Ουσιαστικά, εκτός από το παραπάνω έγγραφο, η ΑΕΚ ζητάει ένα στο οποίο θα αποδεικνύεται ότι έχει αποδεσμευθεί ο λογαριασμός της ομάδας (για να εκταμιευθούν τα χρήματα του δανείου), ένα ακόμα με το οποίο θα επιμικυνθεί γενικά η διάρκεια αποπληρωμής των χρεών προς το δημόσιο (το οποίο δεν είναι τόσο εύκολο) και ένα που θα αφορά στη ρύθμιση της αποπληρωμής του άρθρου 44.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα χρήματα του άτοκου δανείου που έχει εκχωρήσει ο Τουρκί Αλ Σουνταϊρί είναι ήδη διαθέσιμα και οποιαδήποτε στιγμή ρυθμιστούν οι εκκρεμότητες με την εφορία, θα εκταμιευθούν άμεσα από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.