Μίνι προετοιμασία και τη Μεγάλη Εβδομάδα

Ο Βαγγέλης Αγγέλου φορτώνει το αγωνιστικό πρόγραμμα των «κίτρινων», εν όψει της τελικής ευθείας στο πρωτάθλημα.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου φορτώνει το αγωνιστικό πρόγραμμα των «κίτρινων», εν όψει της τελικής ευθείας στο πρωτάθλημα.

Non stop είναι η μίνι προετοιμασία που κάνει ο Βαγγέλης Αγγέλου στους παίκτες του Άρη, με στόχο να είναι απολύτως έτοιμοι στα κρίσιμα από βαθμολογικής άποψης παιχνίδια, στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο της επίτευξης αυτού του στόχου είναι και το φιλικό που έκλεισαν οι «κίτρινοι» για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Κατ’ αρχάς, σε ό,τι αφορά στον ερχόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, εκτός έδρας, τη Μεγάλη Δευτέρα (2/4), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν εκ νέου σήμερα (29/3), χωρίς κάποιο πρόβλημα απουσίας να απασχολεί τον Έλληνα προπονητή. Αύριο η προπόνηση ορίστηκε για το απόγευμα.

Οι προπονήσεις αυτές εξακολουθούν πάντα να είναι σε υψηλό τέμπο, καθώς στόχος για τον Άρη δεν είναι να κερδίσει το παιχνίδι με τους «πράσινους», πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο, εξαιτίας της διαφοράς δυναμικότητας των δύο αντιπάλων. Στόχος είναι να δοκιμάσει ο Αγγέλου τα συστήματα που θέλει σε αυτή την αναμέτρηση και να είναι η ομάδα όσο πιο έτοιμη γίνεται για τα παιχνίδια που ακολουθούν μετά, αρχής γενομένης από αυτό με την Κύμη εντός έδρας (11/4). Αγώνες, που θα κρίνουν πόσο γρήγορα θα ξεμπλέξει ο Άρης από την περιπέτεια να… φλερτάρει με την επικίνδυνη ζώνη στο βαθμολογικό πίνακα.

Από τη στιγμή που αυτό το πλάνο ακολουθεί ο Αγγέλου, οι «κίτρινοι» φρόντισαν να κλείσουν και φιλικό μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Αντίπαλος θα είναι σερβική Μέγκα Μπάσκετ, που θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για ένα τριήμερο στο πλαίσιο της δικής της μίνι προετοιμασίας και έχει ήδη κλείσει να δώσει φιλικό με τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι της σέρβικης ομάδας με τον Άρη αναμένεται ότι θα γίνει είτε τη Μεγάλη Τετάρτη, είτε τη Μεγάλη Πέμπτη στο Αλεξάνδρειο. 

Συνάντηση Παπαγεωργίου με Συναδινό

Στο μεταξύ, την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης πραγματοποίησε σήμερα (29/3) το απόγευμα ο Χάρης Παπαγεωργίου. Ο επικεφαλής της νέας διοίκησης της ομάδας, παραβρέθηκε στα εγκαίνια της 3ης Διεθνούς Έκθεσης Αθλητισμού “Sportexpo”, που πραγματοποιείται (από 29 έως 31/3) στα περίπτερα 9 και 10 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με διοργανωτές τη Δ.Ε.Θ. HELEXPO και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο Παπαγεωργίου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό, που εγκαινίασε τη “Sportexpo”, αλλά και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Θ. HELEXPO, Τάσο Τζήκα. Αμφότεροι, μάλιστα, του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στα νέα του καθήκοντα. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης περιηγήθηκε στους χώρους της Έκθεσης.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.