Κώτσιρας: "Δικαίωση για εμένα η Εθνική!"

Ο Γιάννης Κώτσιρας μίλησε στο Novasports.gr για την παρθενική του κλήση στην Εθνική Ελλάδας.
0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
14/05/2019 • 15:46
Ο Γιάννης Κώτσιρας
  • shares
Ο Γιάννης Κώτσιρας πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά την κλήση του από τον Άγγελο Αναστασιάδη για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών  στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου και, εν συνεχεία, για τον φιλικό αγώνα με την Τουρκία στην Αττάλεια (30/5). Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στο novasports.gr, αναφέροντας:

"Αυτή τη στιγμή δεν το έχω συνηδειτοποιήσει, είναι μια δικαίωση για εμένα, μετά από αρκετή προσπάθεια. Ήταν μια παράξενη σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης, που δεν κατέληξε όπως θα θέλαμε, αλλά αυτή είναι μια χαρούμενη νότα. Δεν έχω κληθεί ξανά ούτε σε κάποια από τις μικρότερες εθνικές, οπότε θέλω να το απολαύσω και να δουλέψω περισσότερο για να διακιώσω όσους αποφάσισαν να με καλέσουν στην Εθνική, καθώς είναι η ύψιστη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή!". 

Ο γεννημένος το 1992 ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε φέτος τις περισσότερες συμμετοχές μέχρι στιγμής με τον Αστέρα Τρίπολης, με 36 σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών