Ανακοίνωσε την προετοιμασία και το φιλικό με την Τουρκία η Εθνική

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη μίνι προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος καθώς και το φιλικό με την Τουρκία για την οποία το novasports.gr σας είχε ενημερώσει.
13/05/2019 • 16:20
Εθνική Ελλάδος
  • shares
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη μίνι προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος καθώς και το φιλικό με την Τουρκία για την οποία το novasports.gr σας είχε ενημερώσει με τα άρθρα "Ολλανδία τελικά η Εθνική" αλλά και "Στην Ολλανδία για να "χτίσει" ρυθμό η Εθνική".

Το "χτίσιμο" της νέας Εθνικής θα γίνει στην Ολλανδία ενώ το φιλικό με την Τουρκία για το οποίο επίσης το novasports.gr σας είχε ενημερώσει από τις 26 Απριλίου με το άρθρο "Φιλικό με Τουρκία η Εθνική".

Αναλυτικά:

"Aπό την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι η Εθνική Ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα με την Τουρκία στις 30 Μαΐου και ώρα 21:00 στην Αττάλεια, στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων για τα παιχνίδια τους στα European Qualifiers.

Πριν από το φιλικό στο Antalya Stadium, οι διεθνείς που πρόκειται να επιλεγούν από τον κ. Αναστασιάδη θα συμμετάσχουν σε ολιγοήμερη προετοιμασία στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας των διεθνών επί ολλανδικού εδάφους είναι προσαρμοσμένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και στην αποστολή οι παίκτες θα ενσωματωθούν, ανάλογα με αυτές, στις 22, στις 24 και στις 27 Μαΐου.

Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει από την Τουρκία στις 31 Μαΐου και οι διεθνείς θα μείνουν ελεύθεροι έως την Δευτέρα 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει η τελική προετοιμασία των αγώνων με την Ιταλία (8 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) για τα European Qualifiers". 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/06/2019 • 07:26

Προβάδισμα λογικής με γκολ για Αργεντινή, Κολομβία και Ελσίνκι

Η Ελσίνκι φαίνεται να έχει βρει κάποια καλά στοιχεία κι απόψε θα τα χρειαστεί με αντίπαλο μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Προβάδισμα νίκης έχουν η ΚΡ του Ρέϊκιαβικ και η Βάρμπεργκς. Ακόμα πιο δυνατά φαβορί η Κολομβία με την Αργεντινή