Εκατοντάδες σεκιούριτι στο Μπίλινο Πόλνιε

Ο Αποστόλης Λάμπος βρίσκεται στο Μπίλνο Πόλιε και σας μεταφέρει το κλίμα μέσα και έξω από το γήπεδο λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Βοσνίας με την Ελλάδα.
0
Αποστόλης Λάμπος
26/03/2019 • 19:26
Βοσνία
  • shares
Πάνω από 15000 φανατισμένοι Βόσνιοι θα κατακλύσουν το Μπίλινο Πόλιε για να σπρώξουν την ομάδα του Ρόμπερτ Προσινέτσκι στη νίκη απέναντι στην Ελλάδα, η οποία πάντα τους δυσκολεύει και  έχει  και την παράδοση με το μέρος της. Μία νίκη σε εννιά αναμετρήσεις μετρούν οι γηπεδούχοι.

Περίπου τέσσερις ώρες πριν τον αγώνα αρεκτοί φίλαθλοι ντυμένοι στα χρώματα της χώρας πεπριφέρονταν στους δρόμους γύρω από το γήπεδο. Οι μαυραγορίτες έκαναν τη δουλειά τους καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήθελαν να είναι  παρόντες στο ματς απέναντι στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα μέσα στο  γήπεδο εκατοντάδες σεκιούριτι είχαν πάρει τις θέσεις τους σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν περιστατικά παρόμοια με εκείνα του αγώνα του 2017 που είχαν συμβεί μετά το τέλος του αγώνα. Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες του novasports.gr. Οι πόρτες άνοιξαν και ο κόσμος ήδη μπαίνει  στο γήπεδο.Celik σημαίνει ατσάλι και είναι το όνομα της οάδας από  τη Ζένιτσα που  έχει έδρα το Μπίλινο Πόλιε

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/08/2019 • 08:14

Δοκιμασίες υψηλών απαιτήσεων για Γιουνάϊτεντ, Μπόντο Γκλιμτ

Δε θα είναι εύκολο το πέρασμα της Γιουνάϊτεντ από το γήπεδο της Γουλβς. Το βαθμολογικό κίνητρο καθιστά φαβορί την Χόνκα και την Μπόντο Γκλιμτ ενώ στην Ισλανδία, η KR δείχνει πολύ πιο δυνατή στο τοπικό ντέρμπι του Ρέϊκιαβικ αλλά χρειάζεται ουσία για τη νίκη