Εντυπωσιάζει ο Βαλβέρδε στη Βαρκελώνη

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει αφήσει απολύτως ευχαριστημένους τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα, με την έως τώρα πορεία της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις και στο Champions League.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει αφήσει απολύτως ευχαριστημένους τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα, με την έως τώρα πορεία της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις και στο Champions League. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει καταφέρει να οδηγήσει τους «μπλαουγκράνα» στον τελικό του ισπανικού κυπέλλου, ενώ βρίσκεται αγκαλιά και με τον τίτλο του πρωταθλήματος. Την ίδια στιγμή, η καταλανική ομάδα έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα (4-1) έναντι της Ρόμα, για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. 

Σε συνολικά 50 ματς στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ο Βαλβέρδε μετράει μόλις τρεις ήττες. Αυτές ήταν οι δυο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην αρχή της σεζόν στο ισπανικό Super Cup και η άλλη από την Εσπανιόλ, στα προημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας. Από εκεί και πέρα, ο Βαλβέρδε έχει πανηγυρίσει 36 φορές τη νίκη σε αυτά τα 50 ματς, ενώ έντεκα αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι. Ο «τσινγκούρι» παραμένει αήττητος σε πρωτάθλημα και Champions League. Τέλος, η εφετινή Μπαρτσελόνα έχει την καλύτερη άμυνα των τελευταίων ετών, καθώς έχει δεχτεί μόλις 26 γκολ μέχρι στιγμής. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση ήταν τα 31 γκολ παθητικό με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.