Σάντος: “Ζήτησε συγγνώμη ο Μαρτσίνιακ”

Ο Φερνάντο Σάντος αποκάλυψε πως ο ο διαιτητής της αναμέτρησης των Πορτογάλων με τη Σερβία, παραδέχτηκε πως έπρεπε να έχει δώσει πέναλτι στην ομάδα του.
Θωμάς Ναλμπάντης
26/03/2019 • 08:00
Ο Φερνάντο Σάντος
  • shares
Ο Φερνάντο Σάντος αποκάλυψε πως ο ο διαιτητής της αναμέτρησης των Πορτογάλων με τη Σερβία, παραδέχτηκε πως έπρεπε να έχει δώσει πέναλτι στην ομάδα του. Συγκεκριμένα, οι Ίβηρες διαμαρτύρονται για χέρι του Αντόνιο Ρουκάβινα και ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως ο διαιτητής, Σιμόν Μαρτσίνιακ είδε τη φάση μετά το τέλος του αγώνα και απολογήθηκε στους Πορτογάλους.

Χαρακτηριστικά, ο Σάντος τόνισε: “Με κάλεσε στα αποδυτήρια για να δούμε τη φάση. Δεν είχαμε αμφιβολία. Ούτε αυτός, ούτε εγώ. Μου ζήτησε συγγνώμη για το πέναλτι. Αλλά, η συγγνώμη δεν βοηθά. Μου είπε ότι δεν ήταν δικό του το λάθος. Τι να την κάνω τη συγγνώμη; Τουλάχιστον με κάλεσε να δούμε τη φάση. Ήταν λάθος του βοηθού”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.