Κόντε: «Οντως έχουμε πρόβλημα»

Δίκαιη χαρακτήρισε την αντίδραση των οπαδών της Τσέλσι ο προπονητής της Αντόνιο Κόντε μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Γουέστ Χαμ την Κυριακή.

Δίκαιη χαρακτήρισε την αντίδραση των οπαδών της Τσέλσι ο προπονητής της Αντόνιο Κόντε μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Γουέστ Χαμ την Κυριακή.
 
Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε μία εβδομάδα έπειτα από την ήττα από την Τότεναμ και πάλι στο Στάμφορντ Μπριτζ (1-3) και άφησε τους «μπλε» δέκα βαθμούς πίσω από τους τέταρτους Σπερς.
 
«Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση. Κατά τη γνώμη μου είναι φυσιολογικό και πρέπει να νιώθουμε απογοητευμένοι μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Σε ένα ματς όπως αυτό, οφείλεις να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Αντ’ αυτού όμως, αρκεστήκαμε στην ισοπαλία, στον έναν βαθμό», παραδέχτηκε ο Ιταλός τεχνικός.
 
«Εχουμε πληρώσει ακριβά τέτοιες καταστάσεις φέτος. Όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει τόσο συχνά, δεν μπορεί να είναι σύμπτωση. Σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αν δεν μπορούμε να νικήσουμε σε έναν τέτοιο αγώνα, για ποιους στόχους μιλάμε; Θέλουμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά οι άλλες ομάδες είναι πιο αποτελεσματικές. Εμείς υποφέρουμε», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.