Ο Φορτούνης αφιέρωσε το γκολ στον Σιώπη!

Ο Κώστας Φορτούνης σκόραρε για πέμπτη φορά με την Εθνική ομάδα και πρώτη φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Αμέσως έτρεξε να το αφιερώσει στον Μανώλη Σιώπη. Το novasports.gr σας μεταφέρει το λόγο.
0
Αποστόλης Λάμπος
24/03/2019 • 09:11
Ο Φορτούνης αφιερώνει το γκολ στον Σιώπη
  • shares
Ο Κώστας Φορτούνης ανοίγει  το σκορ πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της Εθνικής ομάδας στο νέο της ταξίδι και ξάφνου όλοι οι παίκτες βασικοί και αναπληρωματικοί γίνονται ένα κουβάρι σε έναν πανηγυρισμό που είχαμε καιρό να δούμε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

Είναι αλήθεια πως και μεταξύ τους οι παίκτες κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να δεθούν ακόμα περισσότερο και να δημιουργήσουν μια παρέα με ισχυρούς δεσμούς. Ακόμα και ένας πανηγυρισμός λέει πολλά για το κλίμα σε μια ομάδα και αυτός στο γκολ του Φορτούνη (όπως και στου Δώνη) σίγουρα μας χαροποιεί.

Πως ξεκίνησε  όμως αυτός ο πανηγυρισμός; Ο Φορτούνης έχει σκοράρει και άπαντες θέλουν να πανηγυρίσουν μαζί του. Εκείνος όμως έχει στο μυαλό  του να πάει προς τον πάγκο και να αφιερώσει το γκολ στον Μανώλη Σιώπη πριν οι δυο τους χαθούν στις αγκαλιές όλων  των υπολοίπων.

Οι δυο τους έχουν κάνει πολύ καλή  παρέα στις δύο προετοιμασίες του Ολυμπιακού στις οποίες συμμετείχε και ο Σιώπης και είχαν δεθεί πολύ έκτοτε. Έτσι λίγο πριν η ομάδα βγει για το καθιερωμένο ζέσταμα, ο άσος του Άρη είπε στον αρχηγό του Ολυμπιακού πως θα βάλει δύο γκολ. 

Εκείνος σκόραρε και δεν ξέχασε την "προφητεία" του φίλου του αφιερώνοντάς του το γκολ. Βέβαια η "προφητεία" βγήκε αληθινή κατά το ήμισυ, αλλά σημασία έχει ότι η δουλειά έγινε.


Γράψτε το σχόλιο σας...
19/08/2019 • 08:14

Δοκιμασίες υψηλών απαιτήσεων για Γιουνάϊτεντ, Μπόντο Γκλιμτ

Δε θα είναι εύκολο το πέρασμα της Γιουνάϊτεντ από το γήπεδο της Γουλβς. Το βαθμολογικό κίνητρο καθιστά φαβορί την Χόνκα και την Μπόντο Γκλιμτ ενώ στην Ισλανδία, η KR δείχνει πολύ πιο δυνατή στο τοπικό ντέρμπι του Ρέϊκιαβικ αλλά χρειάζεται ουσία για τη νίκη