Μόλις 21.376 ευρώ στο λογαριασμό σωτηρίας

Την ώρα που η ΠΑΕ περιμένει από τον υποψήφιο επενδυτή να βάλει τα 2 εκ. ευρώ, δεν ξεπερνούν τις 22 χιλιάδες ευρώ τα χρήματα που έχει καταθέσει ο κόσμος. Μέχρι αύριο περιμένουν το αποδεικτικό πληρωμής στην ΠΑΕ, μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να έχουν μπει τα χρήματα.

Την ώρα που η ΠΑΕ περιμένει από τον υποψήφιο επενδυτή να βάλει τα 2 εκ. ευρώ, δεν ξεπερνούν τις 22 χιλιάδες ευρώ τα χρήματα που έχει καταθέσει ο κόσμος στον λογαριασμό σωτηρίας που έχει ανοίξει σε τράπεζα η ΠΑΕ. Μέχρι αύριο περιμένουν το αποδεικτικό πληρωμής από τον …άγνωστο επενδυτή στην Ένωση και μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να έχουν μπει τα χρήματα.

Σύμφωνα με τα όσα σημειώνονται στο πρακτικό του δ.σ της ΠΑΕ, μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης να έχουν λάβει οι διοικούντες την Ένωση το αποδεικτικό πληρωμής των 2 εκ. ευρώ από τον υποψήφιο επενδυτή (το SWIFT της τράπεζας), ενώ μέχρι τη Δευτέρα στις 11 το πρωί θα πρέπει να έχουν εκταμιευθεί τα χρήματα. Φυσικά ακόμα κι αν αύριο το πρωί οι άνθρωποι του δικεφάλου ενημερωθούν για το συγκεκριμένο αποδεικτικό, θα πρέπει πρώτα να επαληθεύσουν τη γνησιότητά του.

Ο χρόνος πάντως, έτσι κι αλλιώς πιέζει την ΑΕΚ και αυτή τη στιγμή αποτελεί τον μεγαλύτερο “εχθρό” στην προσπάθεια που γίνεται για να βρεθεί λύση και να αποφευχθεί ο αποκλεισμός. Για το λόγο αυτό συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους μετόχους, με σκοπό να δώσουν άμεσα το ποσό των 300 εκ. ευρώ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ήδη τρεις μέτοχοι, εκτός του Νίκου Νοτιά (ο οποίος πάντως ακόμα δεν έχει στείλει τα χρήματα που έχει υποσχεθεί) έχουν δώσει θετική απάντηση.

Την ίδια στιγμή προβληματισμό έχει προκαλέσει στις τάξεις της διοίκησης το γεγονός ότι το ποσό το οποίο είχε κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό σωτηρίας της ομάδας ήταν μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης μόλις 21.376 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι μόνο λύση δε μπορεί να δώσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.