Θα μετακομίσει στα Σπάτα η εθνική

Στα Σπάτα θα δημιουργηθεί το νέο προπονητικό κέντρο της εθνικής Ελλάδος, καθώς η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ήρθε σε συμφωνία με τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, για την παραχώρηση 50 στρεμμάτων.
12/03/2019 • 08:32
Οι παίκτες της εθνικής Ελλάδος
  • shares
Στα Σπάτα θα δημιουργηθεί το νέο προπονητικό κέντρο της εθνικής Ελλάδος, καθώς η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ήρθε σε συμφωνία με τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, για την παραχώρηση 50 στρεμμάτων. Στον συγκεκριμένο χώρο θα δημιουργηθούν τρία γήπεδα ποδοσφαίρου, ένας ξενώνας και ένα εστιατόριο, τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες τόσο της εθνικής ανδρών, όσο και των μικρών εθνικών. Το προπονητικό κέντρο θα βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”. 

Ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος, Δημήτρης Μάρκου τόνισε στην εφημερίδα “Live Sport” για τη συμφωνία με την ΕΠΟ: “Η έκταση είναι στην ουσία “καθαρή”, υπάρχει ο απαιτούμενος συντελεστής δόμησης και έχουμε προχωρήσει τις συζητήσεις με την ΕΠΟ. Αυτό που απομένει είναι να καταλήξουμε σε ποιο μοντέλο θα υλοποιηθεί το πρότζεκτ του προπονητικού κέντρου, αν για παράδειγμα υπάρχει συνεκμετάλλευση. Δεν νομίζω, πάντως, ότι μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Προσωπικά είμαι αισιόδοξος ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία με την ΕΠΟ και στην περιοχή μας θα δημιουργηθεί ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο για τις εθνικές ομάδες”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη