Θα μετακομίσει στα Σπάτα η εθνική

Στα Σπάτα θα δημιουργηθεί το νέο προπονητικό κέντρο της εθνικής Ελλάδος, καθώς η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ήρθε σε συμφωνία με τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, για την παραχώρηση 50 στρεμμάτων.
12/03/2019 • 08:32
Οι παίκτες της εθνικής Ελλάδος
  • shares
Στα Σπάτα θα δημιουργηθεί το νέο προπονητικό κέντρο της εθνικής Ελλάδος, καθώς η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ήρθε σε συμφωνία με τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, για την παραχώρηση 50 στρεμμάτων. Στον συγκεκριμένο χώρο θα δημιουργηθούν τρία γήπεδα ποδοσφαίρου, ένας ξενώνας και ένα εστιατόριο, τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες τόσο της εθνικής ανδρών, όσο και των μικρών εθνικών. Το προπονητικό κέντρο θα βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”. 

Ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος, Δημήτρης Μάρκου τόνισε στην εφημερίδα “Live Sport” για τη συμφωνία με την ΕΠΟ: “Η έκταση είναι στην ουσία “καθαρή”, υπάρχει ο απαιτούμενος συντελεστής δόμησης και έχουμε προχωρήσει τις συζητήσεις με την ΕΠΟ. Αυτό που απομένει είναι να καταλήξουμε σε ποιο μοντέλο θα υλοποιηθεί το πρότζεκτ του προπονητικού κέντρου, αν για παράδειγμα υπάρχει συνεκμετάλλευση. Δεν νομίζω, πάντως, ότι μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Προσωπικά είμαι αισιόδοξος ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία με την ΕΠΟ και στην περιοχή μας θα δημιουργηθεί ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο για τις εθνικές ομάδες”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/10/2019 • 08:08

Κερδίζει όποιος βάλει τα περισσότερα σε Μίντλεσμπρο, Φάληρο και Ντόρτμουντ

Προβάδισμα νίκης έχει ο Ολυμπιακός αντμετωπίζοντας την καλύτερη, έως τώρα, επίθεση του πρωταθλήματος! Αμφίρροπα με πιθανά όλα τα ενδεχόμενα σε Μίντλεσμπρο, Ντόρτμουντ, Αλκμάαρ και Μάδεργουελ. Βάσιμο το αβαντάζ για Έξετερ, Σουόνσι και Μπρίστολ Ρόβερς