Ματιές στην Αγγλία από τον Ένγκελς

Ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του φέρεται πως αναζητεί τις τελευταίες ημέρες ο Μπιόρν Ένγκελς, με την προσοχή του να έχει στραφεί στην αγγλική αγορά.

Ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του φέρεται πως αναζητεί τις τελευταίες ημέρες ο Μπιόρν Ένγκελς, με την προσοχή του να έχει στραφεί στην αγγλική αγορά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού φέρεται δυσαρεστημένος με το γεγονός πως δε βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας το τελευταίο χρονικό διάστημα και για αυτό τον λόγο σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το λιμάνι. 

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει μείνει εκτός αποστολής στα τελευταία τρία ματς των «ερυθρολεύκων», με την τελευταία συμμετοχή του να είναι στο ντέρμπι των «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Βέλγος παίκτης φέρεται να επιθυμεί μια μετεγγραφή σε αγγλική ομάδα και ήδη έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του, να του βρει προτάσεις. Σημαντικό ρόλο στο μέλλον του Ένγκελς θα παίξει και η εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως θα τσεκάρει όλους τους παίκτες του «ερυθρόλευκου» ρόστερ, πριν λάβει τις οριστικές του αποφάσεις, για το μέλλον τους.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.