Ιμόμπιλε: «Να μην πάνε οι κόποι μας χαμένοι»

Στην ανάγκη να διατηρήσουν οι παίκτες της Λάτσιο όσο μπορούν περισσότερα από τα κεκτημένα των προηγούμενων οκτώ μηνών της σεζόν, αναφέρθηκε ο Τσίρο Ιμόμπιλε.

Στην ανάγκη να διατηρήσουν οι παίκτες της Λάτσιο όσο μπορούν περισσότερα από τα κεκτημένα των προηγούμενων οκτώ μηνών της σεζόν, αναφέρθηκε ο Τσίρο Ιμόμπιλε.
 
Οι «λατσιάλι» προέρχονται από μία οδυνηρή έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, μετά την ήττα τους από τη Σάλτσμπουργκ στα προημιτελικά.
 
Ωστόσο, παραμένουν υποψήφιοι για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν και πηγαίνουν στο ντέρμπι της Ρώμης ως τρίτοι στη βαθμολογία της Serie A.
 
«Είναι όμορφο να νιώθουμε την αγάπη των οπαδών μας τόσο έντονα, ειδικά μετά από μία ήττα», σχολίασε ο Ιμόμπιλε, που έχει πετύχει 39 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι τώρα.
 
«Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι και με το κεφάλι ψηλά. Είμαστε κοντά στο να πετύχουμε κάτι σημαντικό και δεν πρέπει να πετάξουμε στα σκουπίδια όσα καταφέραμε τους προηγούμενους μήνες. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη βοήθειά του», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.