Οι Legends 2004 στα θρανία! (video)

Πόσo καλά θυμούνται οι «ήρωες» του Eυro 2004 όσα είχαν κατορθώσει στα γήπεδα της Πορτογαλίας;
20/02/2019 • 12:48
Το έριξαν στη μελέτη οι Legends!
  • shares
Πόσo καλά θυμούνται οι «ήρωες» του Eυro 2004 όσα είχαν κατορθώσει στα γήπεδα της Πορτογαλίας;Οι Legends 2004 ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν σήμερα τους Επίλεκτους της Περιφέρειας Ηπείρου (16:00, Novasports1HD και live streaming από την Web TV, το κανάλι YouTube και την σελίδα Facebook του Novasports.gr), όμως πριν από αυτό, το Novasports διοργάνωσε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ειδικά για τους πρωταθλητές Ευρώπης, oι οποίοι ...επέστρεψαν στα θρανία για μελέτη.

Ποια ομάδα από τις τέσσερις που σχηματίστηκαν αποδείχτηκε πιο καλά διαβασμένη; Τι λένε οι διεθνείς του 2004 μεταξύ τους κατά την διάρκεια του παιχνιδιού;Δείτε τα όλα στο pre game show του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 15:00 (Novasports1HD και live streaming από την Web TV, το κανάλι YouTube και την σελίδα Facebook του Novasports.gr).

Μετά το τέλος του αγώνα, θα ακολουθήσει το post game show (18.00, Novasports1HD και live streaming από την Web TV, το κανάλι YouTube και την σελίδα Facebook του Novasports.gr), με το Novasports να σας προσφέρει πάνω από 3,5 ώρες δράσης και όμορφων στιγμών παρέα με τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004.

Μέχρι τότε, πάρτε μία μικρή γεύση από το τι έγινε στα παρασκήνια, στο video του Novasports.gr.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD