Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου για το Παγκρήτιο! (video)

Ο Κωνσταντίνος Βαρδαβάς μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για την προοπτική της χρήσης των εγκαταστάσεων του Παγκρητίου Σταδίου και των βοηθητικών του χώρων για τις αγωνιστικές ανάγκες της Εθνικής ομάδας.
0
Αποστόλης Λάμπος
06/12/2018 • 22:12
Ο Κωνσταντίνος Βαρδαβάς
  • shares
Ο Κωνσταντίνος Βαρδαβάς μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για την προοπτική της χρήσης των εγκαταστάσεων του Παγκρητίου Σταδίου και των βοηθητικών του χώρων για τις αγωνιστικές ανάγκες της Εθνικής ομάδας ανδρών και εν όψει των υποχρεώσεων της για τα προκριματικά του Euro 2020, υπογραμμίζοντας τη φιλοξενία και την αγάπη του κρητικού κοινού για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Παράλληλα ανέφερε πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το στάδιο, θα ξεπεραστούν άμεσα και το στάδιο θα πάρει έγκριση από την UEFA για διεξαγωγή αναμετρήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2019 • 07:16

Η "δίψα" και η αποτελεσματικότητα κρίνουν πολλά απόψε σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Μικρό το προβάδισμα της Κορτράϊκ και της Ντε Γκράαφσχαπ στα πλεϊ-οφ του Βελγίου και της Ολλανδίας αντίστοιχα όπως και της Βερόνα ενώ στην Ελβετία οι αναμετρήσεις όπου κρίνονται θέσεις για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, εκτός απροόπτου θα κροθούν στην παραγωγικότητα.