Τσάτουμας: «Συμμετοχή στον τελικό και μετάλλιο»

Στην Κωνσταντινούπολη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα ταξιδέψει ο Λούης Τσάτουμας, ο οποίος έχει την έκτη καλύτερη επίδοση ανάμεσα στους αθλητές που συμμετέχουν στο μήκος.

Στην Κωνσταντινούπολη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα ταξιδέψει ο Λούης Τσάτουμας, ο οποίος έχει την έκτη καλύτερη επίδοση ανάμεσα στους αθλητές που συμμετέχουν στο μήκος.
Ο Τσάτουμας που το 2006 στη Μόσχα είχε πραγματοποιήσει την καλύτερή εμφάνισή του καταλαμβάνοντας την 4η θέση θα λάβει μέρος για τέταρτη φορά στην συγκεκριμένη διοργάνωση. 

Οι στόχοι του είναι οι ίδιοι που έχουν όλοι οι κορυφαίοι αθλητές: «Όταν αγωνίζεσαι σε υψηλό επίπεδο είναι λογικό να ψάχνεις το καλύτερο δυνατό. Τη συμμετοχή στον τελικό και φυσικά ένα μετάλλιο».

Ο νικητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προχώρησε και σε μια ανάλυση του τελικού: «Το επίπεδο του αγώνα θα είναι καλό καθώς υπάρχουν αρκετοί αθλητές που δείχνουν ότι μπορούν να κυμανθούν σε υψηλές επιδόσεις. Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι να αποδώσω αυτό που μπορώ».

Όσον αφορά την προετοιμασία ο Μεσσήνιος άλτης δήλωσε: «Στη διάρκεια της σεζόν είχα την ευκαιρία να κάνω μια σειρά από αγώνες, από τους οποίους σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος. Υπήρξαν και τα απρόβλεπτα προβλήματα, όπως, ο αγώνας στη Στοκχόλμη όπου αναγκάστηκα να εγκαταλείψω, λόγω ενοχλήσεων στη φτέρνα, όμως, αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα».

Το 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης θα γίνει από τις 9 ως τις 11 Μαρτίου 2012


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.