Αυτοψία του Novasports.gr στο Παγκρήτιο (video)

Λίγες μέρες πριν η UEFA και η ΕΠΟ επισκεφθούν το Κρητικό γήπεδο για το τελικό «οκ» που θα το αναδείξει σε νέα έδρα της Εθνικής ομάδας, το Novasports.gr έκανε τη δική του αυτοψία.
0
Αποστόλης Λάμπος
06/12/2018 • 19:14
Παγκρήτιο
  • shares
Την προσεχή Δευτέρα (10/12) το κλιμάκιο της UEFA θα βρεθεί στην Κρήτη παρουσία και του Άγγελου Μπασινά με στόχο να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται το Ολυμπιακό ακίνητο ώστε να δοθεί το τελικό «οκ» για να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2020. 

Τα πρώτα παιχνίδια που θα είναι γηπεδούχος η Εθνική είναι 8 Ιουνίου με αντίπαλο την Ιταλία και 11 Ιουνίου με την Αρμενία, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει άπλετος χρόνος ώστε να πραγματοποιηθούν όλα τα βελτιωτικά έργα που θα χρειαστεί να γίνουν για να είναι πανέτοιμο το γήπεδο. 

Το Novasports.gr μερικές μέρες πριν η UEFA πάει για τον τελικό έλεγχο στο Παγκρήτιο Στάδιο, βρέθηκε εκεί με την κάμερα του και κατέγραψε πλάνα σχεδόν από όλους τους χώρους του γηπέδου. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκου Τζώρτζογλου και με βάση τα πλάνα που φέρνει στη δημοσιότητα το Novasports.gr το Παγκρήτιο Στάδιο πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να είναι η έδρα της Εθνικής ομάδας


Γράψτε το σχόλιο σας...
26/03/2019 • 08:08

Ο ανταγωνισμός μπορεί να φέρει ανατροπές σε Βοσνία, Νορβηγία και Σκωτία

Το προβάδισμα της έδρας σε Βοσνίας και Νορβηγία δεν σημαίνει πως θα φέρει τόσο εύκολα το αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους. Καλές ιδέες παραγωγικότητας παίρνουμε απόψε από τα δύο ματς της Σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ