Μουρίνιο: «Η Τσέλσι έδιωξε τον Σαλάχ, όχι εγώ»

Επιλογή της διοίκησης της Τσέλσι και όχι δική του ήταν η παραχώρηση του Μοχάμεντ Σαλάχ το 2016, όπως διευκρίνισε ο πρώην προπονητής των «μπλε», Ζοσέ Μουρίνιο.

Επιλογή της διοίκησης της Τσέλσι και όχι δική του ήταν η παραχώρηση του Μοχάμεντ Σαλάχ το 2016, όπως διευκρίνισε ο πρώην προπονητής των «μπλε», Ζοσέ Μουρίνιο.
 
Ο 25χρονος Αιγύπτιος αγωνίζεται πλέον στη Λίβερπουλ και βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, με 43 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
 
Την προηγούμενη χρονιά είχε δοθεί από τους Λονδρέζους στη Ρόμα και τον περασμένο Ιούνιο πήρε μεταγραφή 42 εκατ. ευρώ για τους «κόκκινους».
 
Στην Τσέλσι είχε περιοριστεί σε 19 εμφανίσεις σε διάστημα δυόμισι ετών, ενώ είχε δοθεί δανεικός και στη Φιορεντίνα πριν πάει στους Ρωμαίους.
 
«Είναι η πρώτη φορά που θα το πω αυτό, αλλά πρόκειται για άλλη μία αδικία εις βάρος μου. Ο κόσμος λέει ότι εγώ ήμουν που είπα στον Σαλάχ να φύγει. Εγινε το αντίθετο όμως. Εγώ τον έφερα στην Τσέλσι, αφού εισηγήθηκα την απόκτησή του», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στο ESPN Brasil.
 
«Κατά τη δική μου θητεία ήρθε στην ομάδα. Ηταν όμως πολύ νέος, σωματικά και πνευματικά δεν ήταν έτοιμος, κοινωνικά και από πλευράς κουλτούρας ήταν χαμένος και όλα ήταν δύσκολα για εκείνον. Αποφασίσαμε να τον δώσουμε ως δανεικό, όπως είχε ζητήσει και ο ίδιος για να κερδίσει χρόνο συμμετοχής και εμπειρία και για να ωριμάσει. Μετά όμως, η Τσέλσι αποφάσισε να τον αφήσει να φύγει και όχι εγώ», διευκρίνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.