Βελγικά σενάρια για ΠΑΟΚ και Αβονιγί

Ο Ταϊβό Αβονιγί είναι ένας 20χρονος Νιγηριανός ποδοσφαιριστής με ύψος 1.83, που αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή, είτε στην κορυφή της, είτε στο δεξιό της άκρο.

Ο Ταϊβό Αβονιγί είναι ένας 20χρονος Νιγηριανός ποδοσφαιριστής με ύψος 1.83, που αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή, είτε στην κορυφή της, είτε στο δεξιό της άκρο. Επειτα από σημαντική σεζόν με τη Μουσκρόν, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λίβερπουλ, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των κορυφαίων ομάδων του βελγικού πρωταθλήματος, όπως οι Μπριζ, Αντερλεχτ, Αντβέρπ και Γάνδη, αλλά και του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τη βελγική ιστοσελίδα «voetbal24.de».

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής με την τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο τη δεδομένη χρονική στιγμή να μην υπερβαίνει το ενάμισι εκατομμύριο ευρώ, αποτελεί μια σημαντική επένδυση της αγγλικής ομάδας, όμως όχι για το άμεσο μέλλον, καθώς δεν έχει καν εξασφαλίσει άδεια εργασίας στο βρεττανικό νησί. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει πρόθεση πώλησής του από τη Λίβερπουλ, παρά μόνον διάθεση για νέο δανεισμό, σενάριο που – πάντα με το σχετικό δημοσίευμα – βρίσκει σύμφωνη μόνον την ομάδα της Γάνδης. Σ’ ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποί του έχουν ξεκαθαρίσει πως τα μεταγραφικά θ’ απασχολήσουν μετά τις 12 Μαϊου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.