Η βράβευση του Απόστολου Γιάννου

Ο Απόστολος Γιάννου, με τα δυο γκολ που σημείωσε στο Ηράκλειο - τα πρώτα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ - προσυπέγραψε τη νίκη του «Δικεφάλου» επί του ΟΦΗ και δίκαια αναδείχτηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής, ήτοι MVP της 21ης αγωνιστικής.

Ο Απόστολος Γιάννου, με τα δυο γκολ που σημείωσε στο Ηράκλειο – τα πρώτα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ – προσυπέγραψε τη νίκη του «Δικεφάλου» επί του ΟΦΗ και δίκαια αναδείχτηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής, ήτοι MVP της 21ης αγωνιστικής.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγο πριν από την τελευταία προπόνηση της ομάδας του εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Αρη στην Τούμπα παρέλαβε το βραβείο του από τα χέρια του Χρήστου Τσαλή, διευθυντή των γραφείων της εταιρείας «newsphone», εκ των χορηγών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δήλωσε σχετικά: «Χαίρομαι πολύ που πήρα αυτό το βραβείο, ελπίζω να υπάρχει και συνέχεια, να δίνω αφορμή να υπάρχουν τέτοια βραβεία». Για το αν αυτή η εξέλιξη αποτελεί ένα δικό του ηχηρό μήνυμα πως βρίσκεται εδώ για να καθιερωθεί σχολίασε: «Είναι πολύ καλό για μένα, θέλω να δείξω αυτό που αξίζω και ήταν μια πολύ καλή αρχή. Οπως είπα και πριν θέλω να συνεχίσω έτσι, ελπίζω να γίνεται πιο συχνά και να πάρω περισσότερα βραβεία».

Για το γεγονός πως η εμφάνισή του στην Κρήτη ανέβασε πλέον πιο ψηλά τον πήχη με τις προσδοκίες του προπονητή του αλλά και των φίλων της ομάδας του να είναι περισσότερες από τον ίδιο πρόσθεσε: «Νομίζω πως μπορώ ν’ αντεπεξέλθω σ’ αυτό που έδειξα. Νομίζω πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη, θέλει δουλειά βέβαια. Εγώ θα προσπαθήσω σε κάθε ματς ν’ ανεβάζω στροφές και να γίνομαι καλύτερος με κάθε παιχνίδι, σε κάθε αγώνα». Για τον αυριανό αγώνα με τον Αρη:  «Θέλαμε να ξεκουραστούμε, ξεκουραστήκαμε όσο πιο καλά μπορούμε αυτές τις τελευταίες δυο ημέρες. Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά κι εμείς είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και νομίζω πως θα πάρουμε τη νίκη».

Για την πρόκληση της πρόκρισης στους «16» και το γεγονός πως παρεμβάλλεται ανάμεσα στους δυο αγώνες με την Ουντινέζε ένας τόσο σημαντικός αγώνας ανέφερε: «Σίγουρα είναι δύσκολα αλλά βλέπουμε κάθε παιχνίδι ως διαφορετικό. Το θέμα είναι τί κάνεις ανάμεσα σ’ αυτά τα παιχνίδια ώστε να είσαι ‘φρέσκος’ και να είσαι συγκεντρωμένος όχι μόνο σωματικά αλλά και στο κεφάλι να είσαι ‘καθαρός’ σε κάθε αγώνα. Είμαστε εδώ δυο ημέρες τώρα, ξεκουραζόμαστε, προσπαθούμε να χαλαρώσουμε και να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό το παιχνίδι με τον Αρη».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί ν’ αγωνιστεί ταυτόχρονα με τον Στέφανο Αθανασιάδη τοποθετήθηκε ως εξής: «Γιατί όχι; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Και με τον Στέφανο (σ.σ. Αθανασιάδη) και με όποιον άλλον …. όπου με βάλει ο προπονητής κι όπου χρειαστώ». Για το αν προτιμά τη θέση του σέντερ φορ ή αυτή του επιτελικού χαφ: «Δεν έχω πρόβλημα μου αρέσουν και οι δυο θέσεις. Οπου και να κληθώ να παίξω είναι το ίδιο για μένα, όπου και να παίζω στο γήπεδο είναι ευχαρίστησή μου», κατέληξε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.