Απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για την πρόσληψη του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην τεχνική ηγεσία της Ιταλίας, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της γειτονικής χώρας.
Θωμάς Ναλμπάντης
12/05/2018 • 19:01
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι
  • shares
Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για την πρόσληψη του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην τεχνική ηγεσία της Ιταλίας, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της γειτονικής χώρας. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο έμπειρος τεχνικός θα αποχωρήσει άμεσα από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, καθώς κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της ρωσικής ομάδας για την αποζημίωση που θα εισπράξει. 

Στη συνέχεια θα έχει νέα συνάντηση με την ιταλική ομοσπονδία για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας. Η συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου. Ο Μαντσίνι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της «σκουάτρα ατσούρα» στη φιλική αναμέτρηση της 28ης Μαΐου με αντίπαλο τη Σαουδική Αραβία. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/11/2018 • 08:25
21/11/2018 • 14:24

Η γέννηση του Κώστα Πολυχρονίου (video)

Ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού, ο Κώστας Πολυχρονίου, γεννήθηκε σαν σήμερα το 1936.