Κανένας κίνδυνος για την εθνική

Δεν υπάρχει θέμα αποβολής της εθνικής Ελλάδος από τις επίσημες διοργανώσεις, εφόσον αποφασιστεί grexit από τις UEFA και FIFA.
08/05/2018 • 14:17
Ελλάδα-Ελβετία
  • shares
Δεν υπάρχει θέμα αποβολής της εθνικής Ελλάδος από τις επίσημες διοργανώσεις, εφόσον αποφασιστεί grexit από τις UEFA και FIFA. Αυτό υποστηρίζει μερίδα του Τύπου, η οποίο υπογραμμίζει πως η απόφαση των ομοσπονδιών είναι να τιμωρηθούν οι σύλλογοι και όχι η εθνική ομάδα, για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, οι ομοσπονδίες θεωρούν πως οι παράγοντες των συλλόγων ευθύνονται για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πως δε θα πρέπει για αυτούς να τιμωρηθεί η εθνική ομάδα. Από την πλευρά της ΕΠΟ δεν υπάρχει κάποια επιβεβαιώσει για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/05/2018 • 08:00

Στα όρια της επιβίωσης το ματς του Γκάβλε

Η Ντάλκουρντ βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικό πίνακα, χωρίς νίκη στο μεγάλο Σουηδικό πρωτάθλημα εδώ και επτά αγωνιστικές. Μόνον στην έδρα της παίρνει θετικά αποτελέσματα από το ξεκίνημα της σεζόν και η Έλφσμποργκ δεν πρόκειται να στηρίξει πολλά στο αμυντικό της παιχνίδι!

loading the player...

09/05/2018 • 16:07