Κανένας κίνδυνος για την εθνική

Δεν υπάρχει θέμα αποβολής της εθνικής Ελλάδος από τις επίσημες διοργανώσεις, εφόσον αποφασιστεί grexit από τις UEFA και FIFA.
08/05/2018 • 14:17
Ελλάδα-Ελβετία
  • shares
Δεν υπάρχει θέμα αποβολής της εθνικής Ελλάδος από τις επίσημες διοργανώσεις, εφόσον αποφασιστεί grexit από τις UEFA και FIFA. Αυτό υποστηρίζει μερίδα του Τύπου, η οποίο υπογραμμίζει πως η απόφαση των ομοσπονδιών είναι να τιμωρηθούν οι σύλλογοι και όχι η εθνική ομάδα, για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, οι ομοσπονδίες θεωρούν πως οι παράγοντες των συλλόγων ευθύνονται για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πως δε θα πρέπει για αυτούς να τιμωρηθεί η εθνική ομάδα. Από την πλευρά της ΕΠΟ δεν υπάρχει κάποια επιβεβαιώσει για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/05/2019 • 07:20

Φιέστες με γκολ σε Τορίνο, Γκενκ. Φινάλε με σπασένς στα "Χάϊλαντς"

Φιέστα τίτλου κάνει απόψε η Γιουβεντους όμως η Αταλάντα με τον ενθουσιασμό της μπορεί να το χαλάσει έχοντας κάνει ήδη ζημιές φέτος στους πρωταθλητές. Θεαματικός αναμένεται ο τελικός κυπέλλου Ελβετίας όπως και το φινάλε στο Σκωτσέζικο πρωτάθλημα με φοντο ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριιο