Δυο υποψήφιοι για τη «σκουάτρα ατζούρα»

Στους Κάρλο Αντσελότι και Ρομπέρτο Μαντσίνι φέρεται να έχει στραφεί η προσοχή της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού.
Θωμάς Ναλμπάντης
26/03/2018 • 13:28
Ο Κάρλο Αντσελότι
  • shares
Στους Κάρλο Αντσελότι και Ρομπέρτο Μαντσίνι φέρεται να έχει στραφεί η προσοχή της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας θα έχουν επαφές με τους δυο προπονητές, προκειμένου να αναλάβουν τις τύχες της «σκουάτρα ατζούρα» το προσεχές χρονικό διάστημα. Πρώτος στόχος σύμφωνα με την εφημερίδα «Corriere Dello Sport» φέρεται να είναι ο Αντσελότι, με τον Μαντσίνι να φαντάζει ως η εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που ο έμπειρος τεχνικός απαντήσει αρνητικά. Παράλληλα, οι Ιταλοί φέρονται να εγκαταλείπουν οριστικά την περίπτωση του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος φέρεται να τους ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της γειτονικής χώρας. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
27/06/2019 • 11:46

Ρυθμιστικός παράγοντας η συμμετοχή/αποχή στις εκλογές

Βασικό σύνθημα των κομμάτων ενόψει των εκλογών της 7/7 αποτελεί η προτροπή προς τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες. Στις προηγούμενες εθνικές εκλογές (2015) σημειώθηκε ρεκόρ αποχής και πλέον τα ποσοστά συμμετοχής έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον!