Η φιέστα της ΑΕΚ, όπως την έζησαν οι ποδοσφαιριστές (video)

Οι παίκτες της ΑΕΚ μίλησαν στο αφιέρωμα των καναλιών Novasports για το πως έζησαν οι ίδιοι τους πανηγυρισμούς από τη Ριζούπολη ως τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Για τους περισσότερους οι στιγμές ήταν πρωτόγνωρες. Ακόμα όμως κι όσοι είχαν ζήσει παρόμοιες στιγμές θριάμβου στην καριέρα τους δεν έκρυβαν ότι το βράδυ της 5ης Μαίου 2018 αυτό που έγινε ήταν κάτι το μοναδικό. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης μίλησαν στα κανάλια Novasports, στο πλαίσιο του αφιερώματος για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ και εδειξαν ενθουσιασμένοι με όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών. Από τη Ριζούπολη που σήκωσαν την κούπα, ως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Επίσης έκαναν λόγο για το μεγάλο μυστικό του Δικεφάλου που δεν ήταν άλλο από την ομοιογένεια στα αποδυτήρια:

Αντρέ Σιμόες: “Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι αυτοι που υποδέχονται ωραία τους υπόλοιπους. Υπάρχουν χώρες που είναι πιο δύσκολο να συμβεί, αλλά οι Έλληνες δέχονται τους συμπαίχτες τους είτε είναι από Ισπανία είτε από Πορτογαλία είτε από Κροατία είτε από οπουδήποτε και αυτό όντως είναι πολύ σημαντικό για να χτιστεί μια οικογένεια. Υπάρχουν όμως και πολλά περισσότερα πράγματα που είναι σημαντικά και πιστεύω ότι όλα αυτά μαζί μπορούν να κάνουν μια ομάδα πρωταθλήτρια”.

Μιχάλης Μπακάκης: “Εμείς δεν είχαμε “κλίκες” στα αποδυτήρια. Ήμασταν μια ομάδα και όλοι θέλαμε το καλό της ομάδας κι αυτό βγήκε μέσα στο γήπεδο. 

Αν δεν είσαι πάνω στο πούλμαν να ζήσεις την ατμόσφαιρα από ψηλά δεν μπορείς να καταλάβεις τι γινόταν. Ήταν φανταστικές στιγμές. Πήραμε το πρωτάθλημα και ο κόσμος μας αποθέωνε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτές τις στιγμές σε όλη τη ζωή μου”.

Έλντερ Λόπες: “Ήταν μια απίστευτη στιγμή, είχε τόσο πολυ κόσμο, μια ατμόσφαιρα φανταστική. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσε να είναι έτσι. Αυτό το κλίμα με τόσους φιλάθλους μαζί. Μου άρεσε γιατί είναι σημάδι ότι η ομάδα έκανε πολύ καλά τη δουλειά της μετά από 24 χρόνια. Για εμάς, τους ποδοσφαιριστές, είναι θεμελιώδες να αισθανόμαστε την αγάπη του κόσμου”.

Βασίλης Μπάρκας: “Δε νομίζω ότι υπήρχε συγκεκριμένος MVP. Όλη η ομάδα βοήθησε απ’ αυτόν με τις λιγότερες συμμετοχές μέχρι αυτόν με τις περισσότερες. Ήταν ένας μαραθώνιος αγώνων και όλοι βοηθήσαμε το ίδιο”.

Γιώργος Γιακουμάκης: “Ήταν κάτι παραπάνω από όνειρο. Όταν είσαι μικρό παιδί φαντάζεται ότι θα πας σε μια μεγάλη ομάδα. Όταν όμως στον πρώτο σου χρόνο εκεί, καταφέρνεις να πανηγυρίσεις τον τίτλο έπειτα από 24 χρόνια, είναι κάτι πολύ σπουδαίο και σημαντικό”.

Παναγιώτης Τσιντώτας: “Αυτό που έγινε μετά το ματς με τον Απόλλωνα ήταν κάτι απίστευτο. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτά τα συναισθήματα και θεωρώ όλους μας πολύ τυχερούς αυτό που άλλοι ονειρεύονται να το κάνουν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.