“Καθάρισε” ο Ιωαννίδης (video)

Με δυο γκολ του Νίκου Ιωαννίδη, τα οποία ήταν τα πρώτα στο εφετινό πρωτάθλημα, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-1 τη Βέροια και έκλεισε την εφετινή σεζόν θετικά.

Με δυο γκολ του Νίκου Ιωαννίδη, τα οποία ήταν τα πρώτα στο εφετινό πρωτάθλημα, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-1 τη Βέροια και έκλεισε την εφετινή σεζόν θετικά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Μπαλάφα στο 9′ με το πρώτο γκολ του Σωτήρη Μπαλάφα στο εφετινό πρωτάθλημα, όμως στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Ιωαννίδης, ο οποίος σκόραρε στο 48′ και στο 73′ δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την ενδέκατη εφετινή τους νίκη και έφτασαν τους 41 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν τη 13η εφετινή τους ήττα και έμειναν στους 29 βαθμούς. 

Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και να μεταφέρει το παιχνίδι έξω από τη μεγάλη περιοχή του Καντιμοίρη, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Σωτήρης Μπαλάφας σημείωσε το πρώτο του γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα, στην τρίτη του συμμετοχή, δίνοντας προβάδισμα στη Βέροια, λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου στην αναμέτρηση. Από εκείνο το σημείο του αγώνα, οι Αρκάδες πίεσαν τους φιλοξενούμενους για το γκολ της ισοφάρισης, με τη “Βασίλισσα” του Βορρά να δίνει χώρο στους γηπεδούχους και να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Παρά την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια κλασσική ευκαιρία μπροστά στην εστία του Καντιμοίρη, μέχρι τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Ο Αστέρας Τρίπολης ανέβασε την απόδοσή του στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Καντιμοίρη. Στην καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων, ο Μάσα νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, στο τετ-α-τετ που είχε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Η Βέροια πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου μπροστά στο σκορ με 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους, καθώς ο Ιωαννίδης κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, με το πρώτο εφετινό του γκολ στο πρωτάθλημα, σε δέκα συμμετοχές. Η ομάδα του Μάκη Χάβου πίεσε στη συνέχεια για το δεύτερο γκολ, με κινητήριο μοχλό τον Μάσα, ο οποίος δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Η Βέροια από την πλευρά της, προσπάθησε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Καντιμοίρη και να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι προσπάθειες των Αρκάδων απέδωσαν καρπούς, στο 73′, όταν ο Ιωαννίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μάκη Χάβου. Ο Έλληνας επιθετικός έφτασε τα δυο γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να σημειώσουν και τρίτο γκολ με τον Μάσα, δέκα λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης, όμως το σουτ που επιχείρησε, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η Βέροια από την πλευρά της, δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων με το γκολ της ισοφάρισης και έτσι, οι Αρκάδες πήραν τη νίκη 2-1, στο φινάλε του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.