Βαρέλα: “Να περιμένουν πολλά οι φίλαθλοί μας”

Ο Φερνάντο Βαρέλα δήλωσε πως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένουν πολλά την εφετινή σεζόν από τους “ασπρόμαυρους”.

Ο Φερνάντο Βαρέλα δήλωσε πως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένουν πολλά την εφετινή σεζόν από τους “ασπρόμαυρους”. Ο κεντρικός αμυντικός του “Δικέφαλου” του Βορρά δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νίκη 3-0 της ομάδας του επί της Βασιλείας, αλλά και το γκολ που σημείωσε.

Αρχικά, ο Βαρέλα δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος, όχι για το γκολ μου, αλλά για τη συνολική απόδοση της ομάδας. Ήρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας σε ένα δύσκολο γήπεδο. Δυστυχώς τραυματίστηκε ο αρχηγός μας, αλλά μείναμε ενωμένοι, δείξαμε δύναμη και πως είμαστε μια καλή ομάδα. Οι φίλοι μας μπορούν να περιμένουν καλά πράγματα φέτος. Ήταν ένα σοκ ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια. Είναι ο ηγέτης και ο αρχηγός μας, με τα λόγια του μας έδωσε θάρρος, παίξαμε ψύχραιμα και ήταν σημαντικός για μας ακόμη και εκτός αγωνιστικού χώρου”.

Στη συνέχεια, ο έμπειρος αμυντικός υπογράμμισε: “Στόχος μας είναι να περάσουμε στους ομίλους του Champions League. Η Σπαρτάκ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, ειδικά στην επίθεση. Θα πρέπει να απολαύσουμε την πρόκριση, να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.