Μαλεζάς: “Άλλο επίπεδο με νέο γήπεδο!”

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε μαζί με τον Δημήτρη Λημνιό σήμερα (15/9) στη ΔΕΘ και σχολίασε την προοπτική της ομάδας του, αν ανακασκευαστεί η Τούμπα

Η ιδέα της ανακατασκευής του γηπέδου της Τούμπας, όπως και η προοπτική που μια τέτοια ενέργεια θα δημιουργήσει για την ομάδα, φυσικά και δεν αφήνει αδιάφορους τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Απόδειξη, ο τρόπος που σχολίασε αυτό το ενδεχόμενο ο Στέλιος Μαλεζάς, κατά τη σημερινή (15/9) επίσκεψή του στη ΔΕΘ, στο περίπτερο της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ συγκεκριμένα, μαζί με τον Δημήτρη Λημνιό.

Ερωτώμενος για το πρότζεκτ, απάντησε ο έμπειρος παίκτης του “Δικέφαλου”: “Μια ομάδα για να αλλάξει επίπεδο, πρέπει να το κάνει από πολλές πλευρές. Το γήπεδο είναι η μια πλευρά, η κυριότερη, από την οποία μπορεί ο ΠΑΟΚ να κοιτάξει το μέλλον του με καλύτερο τρόπο, έτσι ώστε να με τα έσοδα που θα έχει η ομάδα, αλλά και με το πρεστίζ που θα αποκτήσει, να κάνει πολλά και στον αγωνιστικό χώρο και εκτός”.

Όσο για το πώς σκέφτονται οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας ότι θα είναι γι’ αυτούς, αν ο ΠΑΟΚ αποκτήσει νέο, σύγχρονο γήπεδο, τόνισε: “Εννοείται ότι η ψυχολογική διάθεση των παικτών ανεβαίνει και βλέπουν αλλιώς το παιχνίδι, όταν εργάζονται σε ένα μέρος, το οποίο τους προσφέρει ό,τι καλύτερο. Τους βοηθάει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό”.
Στη συνέχεια, ο Μαλεζάς ρωτήθηκε για τη δύσκολη σειρά αγώνων που έχει μπροστά της ομάδα, για να δηλώσει: “Αν μη τι άλλο έχουμε αποδείξει ότι αντέχουμε στα δύσκολα. Πολλά νεαρά παιδιά έχουν δείξει την αξία τους και βρίσκονται σε αυτό το υψηλό επίπεδο που θέλουμε. Το καλό είναι η ομάδα να κερδίζει κι όταν δεν είμαστε όπως θέλουμε. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι ιδιαίτερο και τα παιδιά θα παίξουν φυσικά για τη νίκη”.
Έκανε κι ένα σύντομο σχόλιο για τον Λημνιό, απαντώντας σε σχετική ερώτηση: “Στον Λημνιό εύχομαι καλή δύναμη! Να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, να μην τα παρατάει στα δύσκολα και θα πάει μπροστά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.