Ήρθε και η 3η ανανέωση για τα παπιά του “Ducktales”

Η Λιμνούπολη θα παραμείνει στις οθόνες για μία ακόμα σεζόν.Λιγότερο από ένα μήνα πριν από την...

Η Λιμνούπολη θα παραμείνει στις οθόνες για μία ακόμα σεζόν.

Λιγότερο από ένα μήνα πριν από την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του “Ducktales”, η σειρά κινουμένων σχεδίων της Disney με τα ανιψάκια του Donald Duck κέρδισε μία ακόμα ανανέωση, για την τρίτη της σεζόν.

Όπως μεταφέρει το comicbook, το Disney Channel αποφάσισε να δώσει κι άλλο χρόνο στη σειρά και το μετέφερε μέσω ενός teaser video με τους voice actors που δανείζουν τις φωνές τους στα αγαπημένα παπιά να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους για τα καινούργια επεισόδια. Η τρίτη σεζόν θα έρθει το 2019 και θα φέρει πολλές νέες περιπέτειες.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του SDCC 2018, μάθαμε μερικές λεπτομέρειες για τη δεύτερη σεζόν και το φινάλε της πρώτης, που προβλήθηκε στις 18 Αυγούστου. Στο τελευταίο επεισόδιο ακούσαμε τον Don Cheadle, γνωστό και ως War Machine από τις ταινίες “Iron Man” και “Avengers” και προτεινόμενο μία φορά για Όσκαρ για την ταινία “Hotel Rwanda”, ως Donald Duck για το επεισόδιο “The Shadow War”.

Η δεύτερη σεζόν πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου και μια κλεφτή ματιά υπέδειξε την παρουσία των Three Caballeros, της τραγουδιάρας παρέας που απαρτίζεται από τους Donald Duck, José Carioca και Panchito Pistoles.

 

Στο video που ανακοινώθηκε η τρίτη σεζόν, μάθαμε πως χάριν εορτασμού της ανανέωσης, τα τρία αδερφάκια ηχογράφησαν μαζί τους ρόλους τους για πρώτη φορά. Οι Huey, Danny Pudi, Louie, Bobby Moynihan, και Dewey, Ben Schwartz, βρέθηκαν μαζί στο στούντιο, μπήκαν ολοκληρωτικά μέσα στους ρόλους τους και έφεραν ένα κωμικό και αστείο αποτέλεσμα, που μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει, υπό το αυστηρό βλέμμα του θείου τους Scrooge, στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο David Tennant.

Η ηχογράφηση γίνεται ακόμα πιο αστεία όταν ο Tennant τους ενημερώνει για την παρουσία του, αφού περιμένει να ολοκληρώσουν τον χαβαλέ τους για να πει και τη δική του ατάκα.

Για την τρίτη σεζόν δεν έχει ορισθεί, ακόμα, ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά την περιμένουμε κάποια στιγμή μέσα στο 2019.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.