Λίλα «Ευχαριστημένοι όλοι κι εγώ κι η ομάδα κι όλη η πόλη» (video)

Ο Αντι Λίλα, μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην πρώτη εντός έδρας νίκη της ομάδας του, στη διαφορά των δυο ομάδων, στον συμπαίκτη του στην Εθνική Αλβανίας Μπάσα και στον ιδιαίτερο επισκέπτη που είχε κοντά του, τον γιο του.

Ο Αντι Λίλα, μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην πρώτη εντός έδρας νίκη της ομάδας του, στη διαφορά των δυο ομάδων, στον συμπαίκτη του στην Εθνική Αλβανίας Μπάσα και στον ιδιαίτερο επισκέπτη που είχε κοντά του, τον γιο του. Αναλυτικά:
«Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά κερδίσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι κι εγώ κι η ομάδα κι όλη η πόλη».
– Τί είχε ο ΠΑΣ που δεν είχε απόψε ο Αρης;
«Ο Αρης έχει πολύ καλή ομάδα. Το ξέραμε γιατί παίξαμε φιλικό το καλοκαίρι. Εχει κάνει πολύ καλή ομάδα. Παίζει έχοντας την κατοχή, παίζει συνέχεια με την μπάλα. Εμείς βγήκαμε στην αντεπίθεση δυο φορές με πολλές πιθανότητες να σκοράρουμε. Αλλά ο Αρης έχει πολύ καλή ομάδα και καλή του επιτυχία στο επόμενο παιχνίδι».
Με τον γιο του να τον … «παρενοχλεί» σχολίασε: «Είναι ευτυχία … Μακάρι να κερδίζουμε συνέχεια και να είναι το γούρι μας».

– Πώς σου φάνηκε να παίζεις αντίπαλος με τον Μπάσα, που είστε συμπαίκτες στην Εθνική Αλβανίας;
«Με τον Μπάσα έχουμε χρόνια που παίζουμε στην Εθνική Αλβανίας. Είναι σαν αδερφός μου, αλλά μέσα στο γήπεδο δεν έχει φιλίες. Εκεί κερδίζει όποιος είναι σε καλύτερη μέρα, όποιος έχει μεγαλύτερη τύχη. Σήμερα κέρδισα εγώ, είμαι ευχαριστημένος, Καλή τύχη του εύχομαι για άλλα ματς, γιατί είναι πολύ καλός παίκτης, έχει πολύ ποιότητα και θα κάνει πολλά πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.