Το “Guardians of the Galaxy 3” θα γίνει… αλλά θα αργήσει

Κανένα σημείο ζωής μέχρι το 2021.Μετά τα γεγονότα που προηγήθηκαν με την απόλυση του James Gunn...

Κανένα σημείο ζωής μέχρι το 2021.

Μετά τα γεγονότα που προηγήθηκαν με την απόλυση του James Gunn από τη Disney, η οποία συνεπαγόταν και το πάγωμα της επόμενης ταινίας της σειράς “Guardians of the Galaxy”, έφτασε και η ενημέρωση σχετικά με τις αλλαγές στο χρονικό πρόγραμμα. Και μαζί, για να φανεί ακόμα περισσότερο πως η ταινία όντως θα γίνει, και ένας πιθανός τίτλος.

Από το Production Weekly μεταφέρει το comicbook το νέο πρόγραμμα, όπως φαίνεται να έχει ορισθεί από τις Marvel/ Disney. Ενώ αρχικά ο James Gunn είχε ολοκληρώσει το σενάριο του επόμενου “Guardians of the Galaxy” και είχε θέσει την ταινία σε μία ευθεία, η απόλυση του και η ανάγκη εύρεσης αντικαταστάτη την πήγαν αρκετά πίσω. Από εκεί λοιπόν που αναμενόταν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μέσα στο 2019 και η ταινία να βρεθεί στους κινηματογράφους το 2020, στο νέο πρόγραμμα τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2021.

Δύο χρόνια μετά το αναμενόμενο δηλαδή. Με αυτή την τροποποίηση ελάχιστες πιθανότητες υπάρχουν να φτάσει η τρίτη ταινία του franchise στους κινηματογράφους πριν από το 2022. Ωστόσο, μία πιο ευχάριστη λεπτομέρειας βρίσκεται κρυμμένη στην ανακοίνωση του Production Weekly. Και αυτή είναι ο πιθανός τίτλος, που σημειώνεται ως “τίτλος σε επεξεργασία”.

“Hot Christmas” είναι ο εν λόγω τίτλος και δεν φανερώνει τίποτα για το τι έχουν στο μυαλό τους οι συντελεστές που βρίσκονται, πλέον, πίσω από το “Guardians of the Galaxy”. Προς το παρόν το τοπίο είναι αρκετά θολό, αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το εάν θα διατηρηθεί το σενάριο του Gunn και το ποιος θα το σκηνοθετήσει.
Ζητήματα έχουν δημιουργηθεί και με πολλούς υποστηρικτές του Gunn, με πρώτον από όλους τον Dave Bautista, που ενσαρκώνει τον Drax. Ο πρωταγωνιστής σε ένδειξη υποστήριξης δήλωσε μέχρι και πως δεν σκοπεύει να συνεχίσει με το franchise, αν δεν είναι με σενάριο του Gunn.

Πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα σχετικά με το μέλλον του τρίτου “Guardians of the Galaxy” και ακόμα περισσότερα δεδομένα εκκρεμούν. Σε κάθε περίπτωση, η ταινία βρίσκεται μέσα στα χαρτιά Disney/ Marvel, αν και θα αργήσουμε να τη δούμε.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.