Το ελληνικό ενδιαφέρον στον τελικό του Βελγίου

Στην αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα το τελικού του Βελγικού κυπέλλου που θα μεταδοθεί απόψε από τα κανάλια Novasports, ο Άγγελος Στυλιάδης αναφέρει τους παρακάτω ελληνικούς - λόγους που δίνουν ενδιαφέρον στην ποδοσφαιρική κόντρα της βραδιάς.

Η αποτελεσματικότερη ομάδα στον θεσμό απέναντι σε μια διαχρονική δύναμη με μεγαλύτερη εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο. Η ομάδα του Γκενκ απέναντι σε αυτή της Λιέγης, τη Σταντάρ. Δύο πόλεις του Βελγίου σε απόσταση μόλις 37 χιλιομέτρων, διεκδικούν απόψε το βράδυ (ζωντανά στα κανάλια Novasports) το κύπελλο Βελγίου.

Στην πρωτεύουσα του Βελγίου, τις Βρυξέλες, θα υπάρχει και έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Νίκος Καρέλης (επιθετικός της Γκενκ) θα έχει αντίπαλο τον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Γιώργο Κουρτρουμπή ο οποίος αγωνίζεται στη Σταντάρ. Αυτή τη φορά θα είναι σε άλλα στρατόπεδα. Η ζωή κάνει κύκλους άλλωστε. Πολλά άλλαξαν. Αμφότεροι πέρασαν δύσκολα μετά την κοινή τους κατάκτηση ως παίκτες του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στον ΠΑΟΚ το 2014…  

Το ενδιαφέρον πάντως δεν είναι αμιγώς ελληνικό, καθώς υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που συνδέονται άμεσα με τη δική μας ποδοσφαιρική καθημερινότητα. Όλα στην πλευρά της Σταντάρ.

Από τον προπονητή, Σα Πίντο, με θητεία σε ΟΦΗ και Ατρόμητο και με τον Καρέλη να έχει σκοράρει απέναντί του σε παιχνίδι της ομάδας του Περιστερίου με τον Παναθηναϊκό το 2014, μέχρι και παίκτες της φιναλίστ.

Γκόικο Τσίμιροτ… Μέχρι τον Δεκέμβρη παίκτης του ΠΑΟΚ και πλέον κάτοικος Λιέγης και μάλιστα άμεσα με ενεργό ρόλο. Πήρε κύπελλο και με τη Σαράγεβο στην πατρίδα του και με τον “Δικέφαλο” πέρυσι στην Ελλάδα.

Πολ Εμποκού… Αγωνίστηκε πέρυσι με τη μορφή δανεισμού στον Παναθηναϊκό κάνοντας εξαιρετική σεζόν. Επέστρεψε στα παλιά του λημέρια, καθώς είναι η δεύτερη θητεία του στην ομάδα που έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του.

Κωσταντίνος Λαϊφης… Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός Αγωνίζεται στη Σταντάρ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Πρώτην παίκτης της Ανόρθωσης. Δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως το όνομά του απασχολεί την επικαιρότητα τις τελευταίες μετεγγραφικες περιόδους.

Το ματς θα γίνει στις 21.45 στις Βρυξέλες και σε γήπεδο με 50 χιλιάδες θεατές. Όχι μόνο μαθητές… Θα μεταδοθεί από το Novasports2. και μένει να δούμε ποιος θα γελάσει για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.