Δέλλας: «Μας ανάγκασε το σύστημα του ΠΑΣ να τους δώσουμε χώρους» (video)

Ο Τραϊανός Δέλλας ανέφερε ότι το σύστημα του ΠΑΣ Γιάννινα ανάγκασε τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν χώρο στους φιλοξενούμενους.

Ο Τραϊανός Δέλλας ανέφερε ότι το σύστημα του ΠΑΣ Γιάννινα ανάγκασε τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν χώρο στους φιλοξενούμενους. Αντίθετα, ο  Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα μετά την ήττα με 1-0 από τον Παναιτωλικό, ωστόσο είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του. 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δέλλα: 

«Σημαντικό παιχνίδι και βαθμοί. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε. Ο ρόμβος του Πας μας ανάγκασε να τους δώσουμε χώρο. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα. Το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ και ευτυχήσαμε να το βάλουμε εμείς. Υποφέραμε και με έντεκα και με δέκα παίκτες από τον Πας. Θέλω να εξάρω την αυταπάρνηση των παικτών μου για να κρατήσουν το τρίποντο. Η ζέστη μας επηρέασε και επίσης δύο παιδιά, ο Μάζουρεκ και ο Ντίας έσφιξαν τα δόντια για να παίξουν. Έπαιξε ρόλο λίγο το άγχος και η απειρία κάποιων παιδιών. Κρατάω την οργάνωση στο αμυντικό κομμάτι, την προσπάθεια των παιδιών και κοιτάμε μπροστά. Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους και η Ανάσταση που έρχεται να αναστήσει και το δικό μας ποδόσφαιρο».

Για τους νέους παίκτες: «Στόχος είναι να αξιολογήσουμε το ρόστερ και σε κανέναν δεν κάνουμε χάρη. Για εμένα δεν υπάρχει μικρός ή μεγάλος. Είναι όλοι παίκτες του Παναιτωλικού και έτσι πρέπει να υπολογίζονται. Έτσι μεγαλώνει και η ομάδα του Παναιτωλικού.

Για το Grexit: «Το ότι εμείς σαν Εθνική ομάδα πήραμε το EURO το 2004 δε μας νομιμοποιεί να παίρνουμε αποφάσεις. Δε μας έχει ζητήσει σε κανέναν από εμάς (σ.σ. τη φουρνιά του 2004) την άποψη για το τι πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλοι κρατούν τις τύχες του ποδοσφαίρου, παίρνουν τις αποφάσεις και ανάλογα κρίνονται».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετράκη:

«Πιστεύω ότι ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα για μας σήμερα. Ξέραμε ότι είχαμε να παίξουμε με μια καλή και ποιοτική ομάδα. Παρόλα αυτά νομίζω ότι ελέγχαμε και στα 90 λεπτά τον αγώνα. Κάναμε προϋποθέσεις και κάναμε ευκαιρίες. Είχαμε τον έλεγχο και με 11 παίκτες και 10 παίκτες όταν είχαμε την αποβολή στο ξεκίνημα του β΄ μέρους. Μας αφήνει μεγάλη στεναχώρια αυτό το ματς γιατί είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Αυτό όμως είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Οι παίκτες μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι ήμασταν καλοί σε όλες τις φάσεις του αγώνα. Μια ποιοτική ομάδα την περιορίσαμε και δεν είχε ευκαιρίες, παρά μόνο το γκολ και ένα ακόμα σουτ που προήλθε από λάθος δικό μας. Για όλα αυτά είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά από την άλλη πλευρά είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας, την οποία κρατάμε σαν παρακαταθήκη για τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια που έχουμε μέχρι να τελειώσει η χρονιά.

Για τις επιθέσεις του Παναιτωλικού: «Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να διαφυλάξει το
αποτέλεσμα, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει στο ματς. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και η δική μας λειτουργία και συμπεριφορά. Η πίεση που εξασκήσαμε και η καλή κυκλοφορία που είχαμε, περιόρισε σε παθητικό ρόλο τον Παναιτωλικό».

Αν επηρέασε την ομάδα η διακοπή του πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι η ομάδα η
δικιά μας ήταν φρέσκια και ο Παναιτωλικός φάνηκε επηρεασμένος. Έγιναν πολλές διακοπές στο παιχνίδι και τραυματίστηκαν παίκτες του Παναιτωλικού, πιθανόν από την έλλειψη ρυθμού. Εκτός του Γαρουφαλιά που έγινε αναγκαστική αλλαγή, εμείς δεν είχαμε κάποιον άλλο παίκτη να έδειξε τέτοια συμπτώματα. Είχαμε καλή κινητικότητα και ενέργεια στο παιχνίδι μας».

Για την πεντάδα: «Εγώ προσωπικά δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε πεντάδα. Για να είμαστε
ανταγωνιστικοί και να φτάσουμε στον στόχο που λέτε, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια. Στο τέλος θα δούμε που έχουμε φτάσει. Πιστεύω ότι στο τέλος αποδίδεται δικαιοσύνη και την τύχη που δεν είχαμε σήμερα, θα την έχουμε σε κάποιο από τα επόμενα ματς».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Η απάντηση έχει να κάνει με την στάση μου, όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετώ το ποδόσφαιρο. Εδώ που είμαστε, είμαστε για να βοηθάμε το ποδόσφαιρο να προοδεύει και να πηγαίνει ένα βήμα μπροστά και να είναι ελκυστικό. Για να έρθει ο κόσμος στα γήπεδα, αυτή είναι η προσδοκία μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.