Δημητρέλος: «Ξεκινάμε συζητήσεις ανανέωσης με Μανωλά» (vid)

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ αποκάλυψε στο novasports ότι δεσμεύεται να συζητήσει και πάλι με τον Μανωλά το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα. Ακούστε στο ηχητικό απόσπασμα τον κ. Δημητρέλο να εξηγεί για ποιο λόγο "ναυάγησε" η μεταγραφή του Μανωλά στη Ντνιέπρ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ αποκάλυψε στο novasports ότι δεσμεύεται να συζητήσει και πάλι με τον Μανωλά το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα. Ακούστε στο ηχητικό απόσπασμα τον κ. Δημητρέλο να εξηγεί για ποιο λόγο “ναυάγησε” η μεταγραφή του Μανωλά στη Ντνιέπρ.


“Μέχρι χθες το βράδυ όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές είχαμε συμφωνήσει στον τρόπο με τον οποίο θα γινόταν η μεταγραφή και κυρίως στα οικονομικά στοιχεία. Δυστυχώς φαίνεται ότι οι Ουκρανοί στο μυαλό τους είχαν άλλα πλάνα. Ναι μεν είχαν συμφωνήσει στις 700 χιλιάδες ευρώ, αλλά προσπάθησαν να κλείσουν την μεταγραφή ξεγελώντας και εμάς και τις υπόλοιπες εμπλεκόμενες πλευρές. Με λιγότερα λεφτά θεωρώντας ότι έχουμε έρθει από τα …Γκράβαρα. Η μεταγραφή αυτή δεν έγινε, εμείς την μπλοκάραμε το πρωί όταν διαπιστώσαμε ότι κάτι υποκρύβεται απ’ όλες τις ενέργειες τις οποίες κάνανε. Αυτοί διαπιστώνοντας ότι δεν μπορούσαν να προχωρήσουν τη μεταγραφή με το ευτελές τίμημα των 100 χιλιάδων ευρώ προσπάθησαν να πλησιάσουν την πλευρά Μανωλά, ώστε να πάρουν τον παίκτη από 1/7, προσφέροντάς του περισσότερα χρήματα. Θέλω να πω ότι η εντιμότητα της οικογένειας Μανωλά σταμάτησε τη μεταγραφή, δεν προχώρησαν σε οποιαδήποτε συμφωνία με τους Ουκρανούς, θεωρώντας ότι η στάση τους είχε εμπεγμό απέναντι και στον Θρασύβουλο και στην ΑΕΚ, ομάδες στις οποίες είχε αγωνιστεί ο Κώστας. Αρνήθηκαν κάποια χρήματα που τους έδιναν παραπάνω, γυρίζουν πλέον στην Ελλάδα και ο Μανωλάς θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ. Θέλω απλά να ζήσω συγνώμη, γιατί δόθηκε η εντύπωση ότι έχει κλείσει η μεταγραφή. Έτσι πίστευα κι εγώ, αλλά δυστυχώς είχαμε μπλέξει με ομάδα, η οποία χρησιμοποιεί άλλα μέτρα και σταθμά και άλλους τύπους μεταγραφών.


Υπάρχει περίπτωση πλέον η ΑΕΚ να επαναδιαπραγματευθεί την ανανέωση συμβολαίου του Κώστα Μανωλά;


“Αν ο Κώστας θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ εμείς θα το προσπαθήσουμε αυτό. Αυτό είναι μια δέσμευση δική μου, αν θα συνεχίσω να είμαι πρόεδρος και εφόσον έχουμε τις οικονομικές δυνατότητες να το κάνουμε, θα προσπαθήσω να το κάνω, γιατί θεωρώ ότι τέτοιοι παίκτες πρέπει να παίζουν στην ΑΕΚ. θα ξεκινήσω ξανά τις συζητήσεις με τον Κώστα, εάν πραγματοκά θέλει να μείνει στην ΑΕΚ και εφόσον η ΑΕΚ μπορεί να τον κρατήσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.