Βελλίδης: «Εδώ ξεκίνησα»

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κορησσό της Καστοριάς, περνά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ο Μάρκος Βελλίδης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας μίλησε στο novasports.gr για την εκδήλωση στην οποία τιμήθηκε.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κορησσό της Καστοριάς, περνά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ο Μάρκος Βελλίδης. Αυτή τη φορά η παρουσία του εκεί, συνδυάστηκε με ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τον ίδιο, καθώς η ομάδα του χωριού του, η Δόξα Κορησού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και τον τίμησε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, όντας δικό της παιδί. Η αίθουσα του ξενοδοχείου γέμισε από κόσμο και η συγκίνηση του Μάρκου ήταν πολύ μεγάλη! Δεν είναι μικρό πράγμα να σε τιμούν οι δικοί σου άνθρωποι…

Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο Βελλίδης, μίλησε στο novasports.gr: « Είναι πολύ μεγάλη τιμή αυτή που μου έγινε από τους δικούς μου ανθρώπους στην Κορησό. Κάτι τέτοιες στιγμές σε τιμούν και σαν αθλητή και σαν άνθρωπο και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους όσους με σκέφτηκαν και τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση για το χειροκρότημά του».

-Τι σημαίνει αυτή η τιμητική διάκριση για σένα;
«Σημαίνει πάρα πολλά πράγματα. Τελικά αυτό που μένει είναι αυτές οι στιγμές χαράς. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τις ευχαριστίες μου. Μέσα από τέτοιες κινήσεις, παίρνεις δύναμη για να συνεχίσεις!»

-Δόξα Κορησσού…
«Είναι η ομάδα του χωριού μου. Εκεί όπου έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα, η ομάδα που αγαπώ και θα αγαπώ για πάντα. Η Δόξα αποτέλεσε το έναυσμα για να γίνω ποδοσφαιριστής και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Μέσα σ΄ αυτή την  ομάδα υπάρχουν άνθρωποι που με βοήθησαν να βάλω γερές βάσεις, αλλά δεν θα ήθελα να σταθώ σε συγκεκριμένα πρόσωπα γιατί είναι σίγουρο πως θα ξεχάσω κάποιους. Τους αγαπώ όλους ανεξαιρέτως».

-Τι σκέφτεσαι κάθε που φορά που επιστρέφεις στο χωριό;
« Σκέφτομαι τα πάντα. Τα παιδικά μου χρόνια, τους φίλους μου, τους συγγενείς μου, το ξεκίνημα της ζωής μου. Εδώ ξεκίνησα και πάντα θα επιστρέφω με πολύ μεγάλη χαρά, γιατί πολύ απλά είναι ο τόπος μου».

-Πως θα περιέγραφες την Κορησό;
«Εγώ θα πρότεινα σε όσους δεν την γνωρίζουν, να την επισκεφτούν. Είναι ένα πανέμορφο ορεινό χωριό στο νομό Καστοριάς, με χίλιους ωραίους κατοίκους! Ελάτε να μας γνωρίσετε!».

*Στην ίδια εκδήλωση τιμητική πλακέτα παρέλαβε και ο αρχηγός του Αρη, Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος επίσης κατάγεται από την Κορησό. Παρ΄ όλα αυτά, λόγω διαφοράς ηλικίας, Βελλίδης και Λαζαρίδης, δεν υπήρξαν ποτέ συμπαίκτες στην ομάδα του χωριού τους, κάτι που έμελε να συμβεί στον Αρη. Στην κοπή πίτας της Δόξας Κορησού, έδωσαν το παρών πάνω από 300 άτομα!              


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.