Μόνο για το ματς έρχεται ο Ιμπάνιεθ

Η «Βαλβερδολογία» καλά κρατάει τις τελευταίες μέρες με τον Ισπανικό και ελληνικό τύπο να συνδέουν το όνομα του τεχνικού του Ολυμπιακού με μια πιθανή αποχώρηση του Γκουαρντιόλα από την Μπαρτσελόνα.

Η «Βαλβερδολογία» καλά κρατάει τις τελευταίες μέρες με τον Ισπανικό και ελληνικό τύπο να συνδέουν το όνομα του τεχνικού του Ολυμπιακού με μια πιθανή αποχώρηση του Γκουαρντιόλα από την Μπαρτσελόνα. Σημερινά δημοσιεύματα μάλιστα έκαναν λόγο για συζητήσεις των ερυθρολεύκων με τον μάνατζερ του Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ ο οποίος ήρθε στη χώρα μας.
Από την Πειραϊκή ΠΑΕ φρόντισαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους διευκρινίζοντας ότι δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα, καθώς ο Ιμπάνιεθ ήρθε στην Αθήνα όπως έρχεται σχεδόν πάντα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού, ενώ οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Βαλβέρδε θα γίνουν μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και θα είναι ανάμεσα στον Ισπανό τεχνικό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Αναφορικά τώρα με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με το Δημήτρη Σιόβα, από την Πειραϊκή ΠΑΕ το μόνο που λένε είναι ότι ο αμυντικός του Πανιωνίου είναι ένας καλός και νέος ποδοσφαιριστής τον οποίο απλά παρακολουθούνε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.