«Φρένο» στην επιστροφή του Μαραντόνα στους πάγκους

Η διοίκηση της Ντιναμό Μπρεστ είναι αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση στα άκρα και τονίζει πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, έχει ακόμα συμβόλαιο μαζί της.
Θωμάς Ναλμπάντης
08/09/2018 • 13:03
O Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα
  • shares
Η διοίκηση της Ντιναμό Μπρεστ είναι αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση στα άκρα και τονίζει πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, έχει ακόμα συμβόλαιο μαζί της. Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας από τη Λευκορωσία, Όλγα Χιζίνκοβα υπογράμμισε πως η διοίκηση πληροφορήθηκε τη συμφωνία Μαραντόνα και Ντοράντος Ντε Σιναλόα, μέσω των social media και πως δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία, τόσο με τον Αργεντινό, όσο και με τους εκπροσώπους του. Παράλληλα, τονίζει πως ο Μαραντόνα δεσμεύεται με συμβόλαιο, βάσει του οποίους είναι πρόεδρος της Ντιναμό Μπρεστ και δεν μπορεί να επιστρέψει στους πάγκους.

Χαρακτηριστικά, η Χιζίνκοβα τόνισε: «Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τους εκπροσώπους του Μαραντόνα, αλλά δεν απαντούν. Το συμβόλαιο του Μαραντόνα δεν έχει ακυρωθεί, είναι σε ισχύ. Μάθαμε για το θέμα μέσω των social media και δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τίποτα μέχρι να διευκρινιστεί η κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας...
13/11/2018 • 08:09

Με όρεξη για θέαμα το ματς στο Μπλάκπουλ (video)

Στα σημερινά ματς του Αγγλικού Λιγκ Τρόφι περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις, μικρού ή μεγάλου μεγέθους. Πιο αμφίρροπες κι αναμενόμενα παραγωγικές οι αναμετρήσεις ομάδων της ίδιας κατηγορίας

06/11/2018 • 16:34