“Μαύρες γάτες” έφαγαν τη Γιουνάιτεντ!

Μετά την ισοπαλία στο "Ανφιλντ" (ισοπαλία) η Σάντερλαντ του Σαμ Αλαρντάις έκανε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση ρίχνοντας στο καναβάτσο τη δεύτερη μεγάλη απογοήτευση της σεζόν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το τελικό 2-1 κολακεύει τους "κόκκινους διαβόλους".

Μετά την ισοπαλία στο “Ανφιλντ” (ισοπαλία) η Σάντερλαντ του Σαμ Αλαρντάις έκανε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση ρίχνοντας στο καναβάτσο τη δεύτερη μεγάλη απογοήτευση της σεζόν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το τελικό 2-1 κολακεύει τους “κόκκινους διαβόλους”.

Και το λέμε αυτό γιατί ο Ντε Χέα χρειάστηκε να επέμβει σε τρεις περιπτώσεις και το έπραξε με επιτυχία. Το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Ισπανού πορτιέρο, αλλά μάλλον αδίκως. Η Γιουνάιτεντ ήταν και πάλι βαρετή. Εχουμε βαρεθεί και εμείς να το γράφουμε. Ανήκει στην κατηγορία των ομάδων που τις παρακολουθείς μόνο λόγω βαριάς και ασήκωτης φανέλας και επουδενί για τον τρόπο που αγωνίζεται. 

Ανιαρή κατοχή της μπάλας, μετριότατες τελικές επιλογές και στην πάσα, αλλά και στην εκτέλεση και γενικά ένα σύνολο που δείχνει να μην είναι σε θέση να δημιουργήσει, αλλά μόνο να καταστρέψει. Οι “μαύρες γάτες” που διαμαρτυρήθηκαν και για δυο περιπτώσεις πέναλτι (χέρι μέσα στην περιοχή) από την πλευρά τους έπαιξαν πολύ έξυπνα, έδωσαν την μπάλα στη Γιουνάιτεντ που δεν ήξερε τι να την κάνει και χτυπούσε έξυπνα στις αντεπιθέσεις. 

Ο Αλαρντάις ευτύχησε να δει την ομάδα του να προηγείται με 1-0 μόλις στο 3′ με το νέο μεταγραφικό του απόκτημα, τον Καζρί, ο οποίος εκτέλεσε φάουλ πλασαριστά, η μπάλα πέρασε από τους πάντες, εχθρούς και φίλους, και κατέληξε στα δίχτυα του Ντε Χέα, ο οποίος δεν είχε ορατότητα.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν 1-1 στο δεύτερο μέρος με κοντινό έξυπνο πλασέ του Μαρσιάλ στο 39′. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε και πάλι από συνεργασία των δυο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Αλαρντάις. Ο Καζρί εκτέλεσε κόρνερ, ο Κονέ έπιασε την κεφαλιά, ο Ντε Χέα προσπάθησε να διώξει πάνω στη γραμμή με το πόδι, αλλά η μπάλα χτύπησε στο πόδι συμπαίκτη του, πάνω στον ίδιο και κατέληξε στα δίχτυα.

Αυτό το αποτέλεσμα έφερε τη Γιουνάιτεντ στο -6 από το Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα με παιχνίδι περισσότερο από τη Σίτι που βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ενώ οι τρεις βαθμοί που πήρε η Σάντερλαντ την έφεραν σε απόσταση ενός βαθμού από τη μισητή Νιούκασλ (παίζει αργότερα).

Το αποτέλεσμα
Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1
1-0 (3) Καζρί
1-1 Μαρσιάλ (39)
2-1 (82) αυτογκόλ Ντε Χέα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.