Επίσημη πρόταση από Έβερτον-Βέρντερ για Μανωλά

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, μέσα στην ημέρα η Ένωση περιμένει επίσημη πρόταση από την αγγλική και τη γερμανική ομάδα για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Ζήτησε ακρόαση για να φύγει ο Κάλα. Αντιδρούν στην ΠΑΕ. Απόλυτη επιβεβαίωση του χθεσινοβράδινου ρεπορτάζ του novasports.gr για Λεονάρντο, ο οποίος οριστικά παραμένει στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, μέσα στην ημέρα η Ένωση περιμένει επίσημη πρόταση από την αγγλική και τη γερμανική ομάδα για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Ζήτησε ακρόαση για να φύγει ο Κάλα. Αντιδρούν στην ΠΑΕ. Απόλυτη επιβεβαίωση του χθεσινοβράδινου ρεπορτάζ του novasports.gr για Λεονάρντο, ο οποίος οριστικά παραμένει στην ΑΕΚ.

“Καυτή” αποδεικνύεται η εβδομάδα που διανύουμε για τους “κιτρινόμαυρους”, αφού οι εξελίξεις σε ότι αφορά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι συνεχόμενες και κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιοι παίκτες θα απαρτίζουν το ρόστερ μετά το τέλος του μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr o κ.  Θεόφιλος Καρασαββίδης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Κώστα Μανωλά στις συζητήσεις με την Έβερτον, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (24/1) στα γραφεία της ΠΑΕ και ενημέρωσε τον Σταύρο Αδαμίδη για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την αγγλική ομάδα. Συγκεκριμένα ο Έλληνας ατζέντης τόνισε στον πρόεδρο της Ένωσης ότι η Έβερτον θέλει άμεσα να εντάξει στο δυναμικό της τον διεθνή κεντρικό αμυντικό και για το λόγο αυτό μέσα στη μέρα αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Είναι γνωστό άλλωστε ότι το συμβόλαιο του Μανωλά ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι κάτι που σημαίνει ότι από τις αρχές του έτους έχει δικαίωμα να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί για το μέλλον του. Αν η πρόταση της Έβερτον ικανοποιήσει την ΑΕΚ δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εκτός από την αγγλική ομάδα και η Βέρντερ Βρέμης έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα άσσο και «παίζει» γερά για την απόκτησή του. Το novasports.gr παρακολουθεί το θέμα και θα σας ενημερώνει συνεχώς για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Θέλει να φύγει και ο Κάλα

Μετά τον Κώστα Μανωλά δεν αποκλείεται, ένας ακόμα κεντρικός αμυντικός της Ένωσης να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την ελληνική ομάδα. Ο λόγος για τον Χουάν Κάλα, ο οποίος το πρωί της Τρίτης ζήτησε ακρόαση από τον Σταύρο Αδαμίδη για να συζητήσουν σχετικά με το μέλλον του στην ΑΕΚ. Αυτό που υποστηρίζεται από την ΠΑΕ είναι ότι ο Ισπανός έχει πληρωθεί και τη δόση του Δεκεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα προσφυγής. Γι’ αυτό και δεν επιθυμούν να μείνει ελεύθερος, αφού θεωρούν ότι θα αποδυναμωθεί σημαντικά η ομάδα. Επειδή όμως είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Σαραγόσα για να τον αποκτήσει ως δανεικό από τη Σεβίλλη, ο Κάλα φέρεται ότι προτίθεται να ζητήσει από τον πρόεδρο της ΠΑΕ να μείνει άμεσα ελεύθερος και όχι το καλοκαίρι, έτσι ώστε να γλιτώσει και η Ένωση από το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Μένει ο Λεονάρντο στην ΑΕΚ, όπως σας αποκάλυψε χθες το novasports.gr

Από το βράδυ της Δευτέρας διαβάσατε στο novasports.gr, μέσω των αποκλειστικών δηλώσεων του Σταύρου Αδαμίδη ότι ο Λεονάρντο θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι να φοράει τη φανέλα της Ένωσης. Το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ συναντήθηκε με τον Βραζιλιάνο και τον μάνατζέρ του, Γιάννη Καινούριο, στους οποίους έδωσε τις οικονομικές εγγυήσεις που ζητούσαν για να παραμείνει ο παίκτης στο ρόστερ. Αύριο, Τετάρτη, αναμένεται να αποσύρουν την προσφυγή κι έτσι έληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ΑΕΚ το συγκεκριμένο σημαντικό ζήτημα, με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.