«Η παρουσία μας στα πλέι οφ θα είναι πολύ σημαντική» (video)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα του novasports και στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, αναλύοντας πώς έχει η κατάσταση για την ομάδα του στο υπόλοιπο του Τop 16.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα του novasports και στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, αναλύοντας πώς έχει η κατάσταση για την ομάδα του στο υπόλοιπο του Τop 16. 

Αναλυτικά:

«Μας στεναχωρεί που χάσαμε το ματς γιατί το ελέγξαμε για 38 λεπτά. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας από την πίεση του Παναθηναϊκού αλλά και από την έδρα. Χάσαμε 3-4 μπάλες στην επίθεση και κατοχές μετά από ριμπάουντ για να φτάσουμε στην ήττα. 

Δεν ήταν στόχος μας το πλεονέκτημα. Η παρουσία μας στα πλέι οφ θα είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας. Ρώτησα τους ανθρώπους της ομάδας αν έχουμε 45 εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ όπως λέει ο Δημήτρης Καρύδας! Είναι σημαντικό το σημείο που βρισκόμαστε, θέλουμε νομίζω ακόμα μία νίκη για την πρόκριση. Θα κυνηγήσουμε το πλεονέκτημα αν και δεν ξέρουμε τι θα μας δώσει. Θα δώσουμε μάχη με όποιον κι αν παίξουμε. 

Έχω την ευκαιρία να δω την οικογένειά μου τώρα που ήρθα στην Ελλάδα, τώρα για τις αποδοκιμασίες, ξέρω πως δεν είμαι ο πιο αγαπητός στον κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.